August 27, 20213 yr @askeladdenŠto, šta fali? Mislim nije da je baš neophodna još jedna kb organizacija pored K1, One i Glory, ali ako će ovo da bude karate koji će deca želeti da gledaju i treniraju umesto one olimpijske abominacije, neka ga.
September 26, 20213 yr Kakvo kafansko šibanje u prvoj rundi, ništa rvanje, bacanja, parter, samo staro dobro pesničenje, onako malo vašarski
September 26, 20213 yr Ova Ševčenko kao praćka, jbt, tehnika, kardio, malo su je prozivali ovi Hrvati da nema herca i ubilački instinkt, ali zato taktika, a kad namirisa krv oleši ovu nesretnicu
September 26, 20213 yr glavna borba mozda i kandidat za FOY, iako je bugarin bio vise nego dominantan, valentina rutinski, ne vidim da ce joj u skorije vreme naci dostojnu protivnicu, dijaz i robi tuca ispred zadruge, crnci teskasi za preskociti, uros zasluzeno puko i vrv zdravo ufc
September 30, 20213 yr On 26.9.2021. at 13:41, ToniAdams said: dijaz i robi tuca ispred zadruge Sad sam gledao , kao u bazenu da su se tukli, ono nije ni father time, ono je granpa time brzina.
October 7, 20213 yr 22. januara Nganu i Gane. Ili, po sajtu Telegrafa, Siril GejnSent from my SM-G973F using Tapatalk
October 24, 20213 yr bogami fedor dobro sasrao onog redneka, prijatno sam iznenadjen. deluje ponovo fokusirano kao u najboljim godinama. vetori kosta kradja, makar sad tako mislim dok opet ne pogledam.