Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Pocinje u 5, ali to su early prelims. Mislim da je glavna karta od 8.
ToniAdams Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Dazn mi kaže da prenose od 6 a ugl rade samo gl karte. Bemliga.
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 https://www.ufc.com/event/ufc-242
James Marshall Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Od 8 su glavne, ima uživo na SBB na Fight Channel.
James Marshall Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Iskreno ni meni nije jasno kako ovih Hrvati imaju prava za UFC, kapiram da je to skupo a oni ne djeluju kao neka zajebana firma (mada su možda povezani sa United grupom, no opet je to vjerovatno nerentabilno), ali hvala im u svakom slučaju, uštede ponekad cimanja i živaca zbog puknutih strimova, plus im komentatori nisu loši, ono, pristojni, bez loženja a znaju dovoljno.
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Vlasnik je Hrvat Orsat Zovko koji ima i svoju promociju FFC. Ne znam da li imaju posenne komentatore za Srbiju ili komentarise Marko Petrak.
James Marshall Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Preživi Habib pesnaju u drugoj, a davi kao guja Elhamdulillah
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Mislio sam da ce ona giljotina ds prodje :(
askeladden Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ta giljotina sa levom rukom ispod protivnikove desne je samo gubljenje vremena.Umore se ruke a nikada ne dobijes rezultat.Dobra samo za obaranje da dobijes mount.Ali Keba se tako dobro krece,i kad je pritisnut,nema panike nema da zaboravi da drzi ruke gore.Distancu drzi i ima jako brze ruke.Ne mnogo tezak udarac ali dovoljno da se protivnik ne okurazi plus takedown kao zmija.A kako je projahao Dustina ko Sreski nacelnik kmeta kod Domanovica.
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 nije ovo bilo gubljenje vremena, ono je bilo blizu.
askeladden Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) Ovo je giljotina,a kada je leva ruka ispod pazuha,onda je to gubljenje vremena. Na 13:09 Edited September 8, 2019 by askeladden
Recommended Posts