ToniAdams Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ma nije, sam se ovaj sjebo. Leva mu je bila stajaće noga i kad je promašio loukik desnom odoše tetive.
askeladden Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 To za levo koleno.Ali,citao sada da mu je i desno otislo.Najverovatnije od udarca na 2:54 u drugoj rundi. Mislim da ce Jones morati da obuje big bots pants i predje u heavy.Doduse,tamo osim Stipe ni nema ko da ga izazove,ali makr ce ppw da mu poraste.
ToniAdams Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Puče Stošić iako je po svim statistikama bio bolji. Gledo neko?
Кристофер Лумумбо Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 gledao sam ja, pukao je zato sto su mu i u drugoj i u trecoj rundi uzeli peon zbog kikova u muda. dobi je prvu i trecu runud ali dzabe...
ToniAdams Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Jel ima negde one championship borbe da se pogledaju?
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 imas ovde sve https://www.youtube.com/user/OneFCMMA/videos
ToniAdams Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Dijana, pazi kad mi nije palo na pamet da ima za su na Jutjubu. Hvala! Jel nameštaljka ovo sa Edijem?
Zli Gli Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 [emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Recommended Posts