askeladden Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 WADA nece biti pustena ni u isti deo grada sa Jonesom
askeladden Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Jones ipak pristao na VADA test jer je to bio uslov da se borba odigra.Verovatno ima po crevo u svakom otvoru i po infuziju u svakoj dostupnoj veni dok Novicki i Dana pumpaju rasol na usta i pozadi da se procisti.
askeladden Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Jones kao da je dobio malo ginekomastije.
ToniAdams Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Pa ono, ima veće sise nego grejs džons u nastavku konana. Besmisleno je sve ovo.
askeladden Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Gustafson kaze da je nakon onog kolena u prepone , na pocetku prve runde izgubio osecaj u nozi i da nije mogao da se kreve kako treba ostatak meca.Ja stvarno ne znam za antipaticniju pojavu ikada od JJ?
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 serenda, odradio ga je jj rutinski, drzao na distanci, nije mu mogao nista.
askeladden Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Na 05;45.Sigurno nisam jedini koji razume Svedski na ovom forumu.
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 verujem da je to rekao samo sto milsim da je izgovor.
askeladden Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 A brate,bilo je solidno koleno u prepone.Ali dobro,ni on nije previse kukao,zivot je zivot.Jon Jones je prljav borac i to je to.Ocigledno ima ljudi koji to vole,kao i Irsku atrakciju.
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 jon jones je drogos, ali i ubedljivo najbolji borac u svojoj klasi. sa neverovatnom lakocom ga je odradio sinoc.
Čutura Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 niko ne komentarise nunes -cyborg, ja tek sad video kako ju omlatila, ko seljak oraj. qq
ToniAdams Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 jbg ja bio u fazonu da me bole dupe (kad se ribe tuču, uvek navijam za bolju, a ovde nekako nisam mogao da se opredelim), al sam se na kraju dero ko stoka kad ju je izgruvala. amanda udara ko a man, a sajborg je dozivela sto i mnogi pre nje, pa i honda, poverovala u hajp o sebi.
askeladden Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Cyborg je prva nacela Amandu prelepom kontrom ,ali je poverovala da je neranjiva I pojela prvo desni krose I za kraj onu telefonku koja bi ubila pola 135 zemske divizije a drugu polovinu retardirala .Da dodje do revansa,moje pare bi bile na Cyborg.
askeladden Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 TJ posle ludackog catovanja a bez pomoci par picograma mandzoke je izgledao i kretao se kao zombi.Mislim da ga je Nunes mogla izgaziti bez problema koliko je izgubljen bio.Jbte,Cejudo ga bacio na zemlju kao u kafani i iznabadao cekicima gedzovan style..
Recommended Posts