December 26, 20186 yr Jones ipak pristao na VADA test jer je to bio uslov da se borba odigra.Verovatno ima po crevo u svakom otvoru i po infuziju u svakoj dostupnoj veni dok Novicki i Dana pumpaju rasol na usta i pozadi da se procisti.
December 29, 20186 yr Pa ono, ima veće sise nego grejs džons u nastavku konana. Besmisleno je sve ovo.
December 30, 20186 yr Gustafson kaze da je nakon onog kolena u prepone , na pocetku prve runde izgubio osecaj u nozi i da nije mogao da se kreve kako treba ostatak meca.Ja stvarno ne znam za antipaticniju pojavu ikada od JJ?
December 30, 20186 yr A brate,bilo je solidno koleno u prepone.Ali dobro,ni on nije previse kukao,zivot je zivot.Jon Jones je prljav borac i to je to.Ocigledno ima ljudi koji to vole,kao i Irsku atrakciju.
December 30, 20186 yr jon jones je drogos, ali i ubedljivo najbolji borac u svojoj klasi. sa neverovatnom lakocom ga je odradio sinoc.
January 9, 20196 yr niko ne komentarise nunes -cyborg, ja tek sad video kako ju omlatila, ko seljak oraj. qq
January 9, 20196 yr jbg ja bio u fazonu da me bole dupe (kad se ribe tuču, uvek navijam za bolju, a ovde nekako nisam mogao da se opredelim), al sam se na kraju dero ko stoka kad ju je izgruvala. amanda udara ko a man, a sajborg je dozivela sto i mnogi pre nje, pa i honda, poverovala u hajp o sebi.
January 10, 20196 yr Cyborg je prva nacela Amandu prelepom kontrom ,ali je poverovala da je neranjiva I pojela prvo desni krose I za kraj onu telefonku koja bi ubila pola 135 zemske divizije a drugu polovinu retardirala .Da dodje do revansa,moje pare bi bile na Cyborg.
January 20, 20196 yr TJ posle ludackog catovanja a bez pomoci par picograma mandzoke je izgledao i kretao se kao zombi.Mislim da ga je Nunes mogla izgaziti bez problema koliko je izgubljen bio.Jbte,Cejudo ga bacio na zemlju kao u kafani i iznabadao cekicima gedzovan style..