Jump to content

Justified

Featured Replies

• Author
  On 31. 3. 2015. at 8:23, Glas RazumaN said:

BB je ipak malo kompleksnija serija sa dubljim odnosima, više dobre glume i kvalitetnih likova.

BB je jedino pretencioznija. Ovo ostalo - nyet.

Sjajna epizoda sinoc! :Hail:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

:pera:

• Author

Odlicna epizoda :Hail:

Reveal hidden contents

odlican je bane glumac...do koske me nervira :) inace glumi brata MMA borca u kingdom ...koji pri tom duva, pije, drogira se..i vezba ...i jedini ima onu stvar da uradi pravu stvar ali  i da usere :)

svi će dizginu do kraja kako je krenulo.

nego fali ovoj sezoni 1 Djui Krou, nema humora.

inače, glavni utisak:

2s12o85.png

ukrstilo Šona Pena i Džozefa Gordona Levita  :o

hahaha ukrstilo :D 

odlicna epizoda, najbolji je Majki bio. 

hahahahhaah :) da da ubode ga malkin :D

On 31. 3. 2015. at 13:25, gervasius twinkleminkleson said:

BB je jedino pretencioznija. Ovo ostalo - nyet.

Tony Hopkins knows better...

Reveal hidden contents

pismo koje je objavljeno pred premijeru drugog dela poslednje sezone koja je podeljena na dva dela radi zbog iz razloga dobijanja emija... okej je BB na momente, Krenston je pokidao, Pinkman isto ali mi uvek bilo muka od crvene pustinje Albukerkija, lepo je receno da je snimljena tu jer je jeftinije no snimati u LA-ju. nadam se nekom novom spin offu mozda Lidija ili Gas ili neko vec da budu dobri cele prve sezone pa da polako postaju losi, to je dobra originalna ideja,,,

Olifant ima dve u top 10 serija, Deadwood i ovo ovde remek delo, i neocekivano koliko sam uzimamo zdravo za gotovo sve ovo, ne mogu da se setim nijedne lose uloge, svi likovi su toliko kul sve ide smooth, prava magija. zao mi sto Markama ne glumi Ian MekSejn, to bi bili odlicni dijalozi :D 

Cim se markam pojavio pozelela sam da je ian u toj ulozi. Ne zalim se...ali ljubav je ljubav. To bi bio haos da je on!

Upravo keanu na bajku prosao

Edited by mustang

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Pogledao sam ovu epizodu jos jednom. Kako je u stvari dobra scena 

Reveal hidden contents