Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Svaka recenica je genijalna! Poezija -_-Imam neki cudan osecaj u vezi Rejlana:

ovo sto je Art poceo da njuska oko njega i Tonina, pa onda ono njegovo gangstersko razresavanje Loretinih problema, novi (privremeni doduse) zivot na visokoj nozi... i do sad su provlacili to da je Rejlan covek na ivici i da je malo falilo da postane nesto slicno Bojdu, ali prosto ne mogu da zamislim da nije lawman. Hell, ja vec zamisljam kako na kraju ove sezone Bojd nekom ludackom akcijom oslobadja Evu iz zatvora i njih dvoje postaju odmetnici, kao Boni i Klajd, i onda ih Rejlan juri celu sestu sezonu i nekako se tu zavrsava prica tako sto ih on uhvati, pa pusti :D

Posted

Stvarno ne znam šta da kažem. Ovo je potpuna dominacija i postaje sve bolje do te mere da mislim da će da eksplodira. Neverovatno, jebote!

Posted

slazem se :)ne pamtim kad sam se toliko radovala gledanju neke serije ... ugodim sebi samo tako: cigarete, voda, cokolada, vockice....zao mi kad treba kraj da bude :) i sto je najvaznije imam smesak na licu. i retko kad mogu da pretpostavim sta ce da se desi.

Posted

Moja apstinencija će da proizvede agresiju, ali vredeće u aprilu!

Posted

Avon Barksdale & Eugene Young... :Hail:Plus ona cica iz Tru Blada... :heart:Sjajna epizoda!

Posted
Avon Barksdale & Eugene Young... :Hail:
Pa oni su ladno braća. Nisam pojma imao.
Posted

Jedva cekam da dodjem kuci, izljubim muza i da gledam justifies uz in-n-out :)

Posted
Jedva cekam da dodjem kuci, izljubim muza i da gledam justifies uz in-n-out :)
:lolol: :lolol:
Posted

- That's a sitcom I'd pay to see. :lol:Raylan-Boyd scene, kao i uvek, divne.

Posted

Sladzo, ako si bas veliki ljubitelji Boyda i Gogginsa, preporucam™ ti cetvrtu epizodu pete sezone Communityja.

Posted

I heard something about that. Ali, gledao bih pre toga Community od pocetka, a nema se vremena sad. Hvala na preporuci, though :)

Posted

Ma to ti je sitcom, nema veze odakle krenes da gledas. Mislim da bi ti se svidelo, pa zato ^_^