Sludge Factory Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Svaka recenica je genijalna! Poezija -_-Imam neki cudan osecaj u vezi Rejlana: ovo sto je Art poceo da njuska oko njega i Tonina, pa onda ono njegovo gangstersko razresavanje Loretinih problema, novi (privremeni doduse) zivot na visokoj nozi... i do sad su provlacili to da je Rejlan covek na ivici i da je malo falilo da postane nesto slicno Bojdu, ali prosto ne mogu da zamislim da nije lawman. Hell, ja vec zamisljam kako na kraju ove sezone Bojd nekom ludackom akcijom oslobadja Evu iz zatvora i njih dvoje postaju odmetnici, kao Boni i Klajd, i onda ih Rejlan juri celu sestu sezonu i nekako se tu zavrsava prica tako sto ih on uhvati, pa pusti :D
Lrd Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Stvarno ne znam šta da kažem. Ovo je potpuna dominacija i postaje sve bolje do te mere da mislim da će da eksplodira. Neverovatno, jebote!
mustang Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 slazem se :)ne pamtim kad sam se toliko radovala gledanju neke serije ... ugodim sebi samo tako: cigarete, voda, cokolada, vockice....zao mi kad treba kraj da bude :) i sto je najvaznije imam smesak na licu. i retko kad mogu da pretpostavim sta ce da se desi.
pacey defender Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Moja apstinencija će da proizvede agresiju, ali vredeće u aprilu!
MiddleClass Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Avon Barksdale & Eugene Young... :Hail:Plus ona cica iz Tru Blada... :heart:Sjajna epizoda!
pacey defender Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Avon Barksdale & Eugene Young... Pa oni su ladno braća. Nisam pojma imao.
mustang Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jedva cekam da dodjem kuci, izljubim muza i da gledam justifies uz in-n-out :)
Lrd Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jedva cekam da dodjem kuci, izljubim muza i da gledam justifies uz in-n-out :) :lolol:
Sludge Factory Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 - That's a sitcom I'd pay to see. :lol:Raylan-Boyd scene, kao i uvek, divne.
Calavera Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Sladzo, ako si bas veliki ljubitelji Boyda i Gogginsa, preporucam™ ti cetvrtu epizodu pete sezone Communityja.
Sludge Factory Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 I heard something about that. Ali, gledao bih pre toga Community od pocetka, a nema se vremena sad. Hvala na preporuci, though :)
Calavera Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ma to ti je sitcom, nema veze odakle krenes da gledas. Mislim da bi ti se svidelo, pa zato ^_^
Recommended Posts