nenad Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Ovogodisnji wimbledon oznacio je kraj fedal ere i pocetak djorej ere. novak i andi ce u narednih 2-3 godine dominirati. pocetkom sledece godine, dorej ce zauzeti prve dve pozicije i tu ce ostati jakooooooo dugo.
duda Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) a što wimbledon kad je tamo fed uzeo pehar? zar se ne bi pre moglo reći, ovogodišnji uso ?pa, i fed i nadal su već bili otpisivani.ipak, nisu goatovi tenisa za džabe, aždaje su to.ne bih se ja baš zaletala sa tim otpisivanjem.ovaj čovek nema ni jedan kvadratni milimetar obraza http://www.youtube.com/watch?v=4JAZMgJB-eI Edited October 13, 2012 by duda
freakns Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 aman mante se filozofije, niko mi ne odgovori na pitanje, u kolko sati je finale? :P
mire Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 posle parova, valjda oko 11...tamo piše posle 4.30pm, a razlika je 6 sati, čini mi se
bergasa19 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Ko nije gledao pocela repriza Novaka na SK.
Mil@n Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 a što wimbledon kad je tamo fed uzeo pehar? zar se ne bi pre moglo reći, ovogodišnji uso ?pa, i fed i nadal su već bili otpisivani.ipak, nisu goatovi tenisa za džabe, aždaje su to.ne bih se ja baš zaletala sa tim otpisivanjem.ovaj čovek nema ni jedan kvadratni milimetar obraza http://www.youtube.com/watch?v=4JAZMgJB-eI Od svega mi je najgore što on mrka Vaidišovu.Žene, ko će to razumeti...
Mil@n Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 a Hantuhova?? meni ona zakonMesto joj je u ovoj prici samo ako ima momka ili muza retarda. Ili ako i nju Mrka ovaj idiot Stepanek.Sent from my Samsung Galaksija 2
freakns Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 kakva crna Hantuhova, ona je grob. skeleton, pa jos grdna, ne bi je govnjavom motkom
April Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Kakav tenis, ljudi moji.Endi puca od samopouzdanja.
tsva Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 neverovatno je kako Novakov nivo igre padne kad se sretne sa Pirgom. Jasno je da ne moze da ide kao protiv ostalih ali je neverovatno kako mu servis nestane i kako pravi amaterske greske. Pirgo sa drug strane pun samopouzdanja i igra svoju igru.
Recommended Posts