Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Ovogodisnji wimbledon oznacio je kraj fedal ere i pocetak djorej ere. novak i andi ce u narednih 2-3 godine dominirati. pocetkom sledece godine, dorej ce zauzeti prve dve pozicije i tu ce ostati jakooooooo dugo.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

a što wimbledon kad je tamo fed uzeo pehar? zar se ne bi pre moglo reći, ovogodišnji uso ?pa, i fed i nadal su već bili otpisivani.ipak, nisu goatovi tenisa za džabe, aždaje su to.ne bih se ja baš zaletala sa tim otpisivanjem.ovaj čovek nema ni jedan kvadratni milimetar obraza http://www.youtube.com/watch?v=4JAZMgJB-eI

Edited by duda
Posted

aman mante se filozofije, niko mi ne odgovori na pitanje, u kolko sati je finale? :P

Posted

posle parova, valjda oko 11...tamo piše posle 4.30pm, a razlika je 6 sati, čini mi se

Posted

Ko nije gledao pocela repriza Novaka na SK.

Posted
a što wimbledon kad je tamo fed uzeo pehar? zar se ne bi pre moglo reći, ovogodišnji uso ?pa, i fed i nadal su već bili otpisivani.ipak, nisu goatovi tenisa za džabe, aždaje su to.ne bih se ja baš zaletala sa tim otpisivanjem.ovaj čovek nema ni jedan kvadratni milimetar obraza http://www.youtube.com/watch?v=4JAZMgJB-eI
Od svega mi je najgore što on mrka Vaidišovu.Žene, ko će to razumeti...
Posted
a Hantuhova?? meni ona zakon
Mesto joj je u ovoj prici samo ako ima momka ili muza retarda. Ili ako i nju Mrka ovaj idiot Stepanek.Sent from my Samsung Galaksija 2
Posted

kakva crna Hantuhova, ona je grob. skeleton, pa jos grdna, ne bi je govnjavom motkom

Posted

Kakav tenis, ljudi moji.Endi puca od samopouzdanja.

Posted

neverovatno je kako Novakov nivo igre padne kad se sretne sa Pirgom™. Jasno je da ne moze da ide kao protiv ostalih ali je neverovatno kako mu servis nestane i kako pravi amaterske greske. Pirgo sa drug strane pun samopouzdanja i igra svoju igru.