Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Kako se upropatio Nalbadian onom skracenom loptom kod prve brejk lopte :isuse:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da je jedna... na nekoliko izuzetno bitnih poena dropšot u mrežu i slične gluposti, nije ni čudo što nije nikad osvojio slam :mellow:

Posted

tja, Burger King... zali boze takvog talenta

Posted

ako mi je za nekoga žao što nije (i neće) uzeti slem, onda je to david. čovek igra tako da i neko ko inače slabo gleda tenis (moj muž :D ) može da uoči taj neverovatni talenat i lakoću sa kojom igra. po tome mu niko nije ni prineti, čak ni goat.e sad, za šampiona mu je uvek falilo dosta predanosti. osim što je često na turnirima furao pivski stomačić, imao je običaj i da dobar deo godine i ne igra tenis zarad nekih svojih zadovoljstava. al' tako je čovek odabrao. i safin je svojevremeno osvajao planinske vrhove. to su ti likovi.

Posted

A čoveku je jedino finale slama bio Wimbi. Kakav lik. Obožavam ga....

Posted

Argentinski Tipsarević, mogu da se pobrate :P Da ne veruješ šta sve može da izvede, a kad je bitno odigra toliko glupo, takođe teško za poverovati. :)

Posted

nisu Burger King i Tipsa nimalo slicni... Tipsarevic je godinama bio mentalno slab u mecevima. sada je to poboljsao, dosli su i rezultati. s druge strane, Nalbandian je mrcina lenja, nece da trenira, a jos manje fizicki da se pripremi. jednostavno, lenstina kojoj je bog podario najbolji hand/eye coordination koji je valjda ikada vidjen u tenisu

Posted

Ceo turnir manje vise igra na greske protivnika.

Posted

Jedino aktivno što od Novaka vidimo je da se aktivno samoubija.

Posted

Svaki put se iznova iznenadim koliki je ovaj Izner. Definitivno me mnogo smaraju dvometrasi koji se oslanjaju na servis. <_<

Posted (edited)

Au..Postaje pregusto. 0:30.

Edited by Nesh