hansolo Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Quote Ko je E. Pišta i zašto ga (ju?) je mačak lizao? Prevedeno Ljuti Pišta ... poznati mađarski ljuti sos od paprike.
JozoMujica Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 18 minutes ago, hansolo said: Prevedeno Ljuti Pišta ... poznati mađarski ljuti sos od paprike. A, dobro je, ja se već pitao... Za poznati mađarski ljuti sos iako jedem ljuto nikad čuo.
hansolo Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 (edited) 5 minutes ago, JozoMujica said: A, dobro je, ja se već pitao... Za poznati mađarski ljuti sos iako jedem ljuto nikad čuo. Moguće, nama je poznat, to se uvozilo/švercovalo iz Mađarske u ovim krajevima još od SFRJ ... dobar je, jak, Edited December 31, 2021 by hansolo
gospa buba Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 sutra cu izdati kompletan spisak shta sve NISAM napravila, a to je praktichno sve. odnosno nishta [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
renne Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 On 1.1.2022. at 0:59, gospa buba said: sutra cu izdati kompletan spisak shta sve NISAM napravila, a to je praktichno sve. odnosno nishta ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. a đe spisak?
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 a đe spisak?evo spiska: nizam napravila linzer, nisam napravila princes krofne, neispekla curku, neispekla krunpir, nesmutila mimozu. bila je samo ruska, i to vegetarijanska bolnichka verzija bez grashka. jedna baba je uletela sa ribom i lebom, druga sa carskom pitom, slatkom pitom zgrizom i bundevarom. nashlo se i kilo zita [emoji38]ol:pak unovom sadu je jelo bilo ful ok, tako da pretekosmo nekako jadni sent from novi mnogo jak bubamoto.
Filozof manijak Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Probaj ovo u Sremu da propagiraš, pa da vi'iš veselja
SNARC Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Da Srem valja, moji bi ostali da zive tamo. Doduse..i NBg je Srem.
Jeremija Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 7 minutes ago, SNARC said: Reveal hidden contents To su bili dani, a ne danas kad se "emanncipovanost" meri manjkom poklanjanja pažnje porodici i još se time i hvali... E, a kad sam već na temi, da se pohvalim i ja, sve živo i neživo sam napravio za praznike (dobar deo skoro sve podelio), čak sam i pihtije (koje lično ne jedem, ali donela mi prijateljica glavu, a imao sam već neke noge i kolenice) napravio za roditelje, a upravo se peče prasećina...
Valk Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 2 minutes ago, Jeremija said: ali donela mi prijateljica glavu Da sastaviš jednu celu fotku na PersPicu? 1 1
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 bila je jedna bash kuharica odgovarajuca, josh onomad na tamou sent from novi mnogo jak bubamoto.
zmanic Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Sad sam tek upalio TV, i imam šta da vidim... Ponovo J.Memedović promoviše sssvim prirodnu ishranu na nivou Čiča Tomine kolibe. I pri tome vodi nekog belosvetdkog degustatora kao reviziju. Svođenje gostoprimstva na poniznost robova. Uklopilo se sa serijom Nečista krv, do daske. Još ova riđava budala od gosta meša u izgovoru kajmak i Kajmakčalan.... kao nije mu ništa jasno. PS Malo je jedan Rio Tinto za tolko budala, malo nam je! Edited January 2, 2022 by zmanic
Recommended Posts