Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Just now, beta kentauri said:

za koliko desetina ljudi spremaš? 

troje :blush:

• Haha 6
Posted
2 hours ago, beta kentauri said:

:laugh: 

Izvini :blush:

• Haha 1
Posted

renne se još drži, ja sam propala načisto 

krenula sve na pola 

pola Vasine torte, pola mere ruske, sutra sarma, ni tu više neće biti standardnih 70 komada :dry:

Posted

Sudeći po rafovima u lidlu ja živim u no ruska bablu... jaja nema, a inače je uvek gomila. Manjka suhomesnatog ali naveći udar je istrpeo majonez.

image.jpeg.58baf9c3d87f80019607a7927ce52971.jpeg

• Haha 4
Posted

Ja pravio trileće, prodjem lagano sve one korake koji su me brinuli i na kraju opasno zajebem karamel sos. :isuse:

Nisam siguran da li ću se sutra usuditi u neki supermarket po novu slatku pavlaku, ili ću ga ostaviti ovako. :cry:

Posted
9 hours ago, dùda said:

renne se još drži, ja sam propala načisto 

krenula sve na pola 

pola Vasine torte, pola mere ruske, sutra sarma, ni tu više neće biti standardnih 70 komada :dry:

neće se to sve pojesti u kući, ali moram napraviti, ja to tako

• +1 3
Posted

NG, malo kanapea i vino, Švarcvald 🍰. Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpice sa slaninom, jabukama i sirom... Od sutra Ruska ... Naservirala i sad branim sto od mačka ... a lepo je u ćasu dobio bifteka. Ako vas interesuje kako izgleda mačka koja lizne E. Pištu ... jako je komično😆😆😆😆. Bacakao se po podu jedno dva minuta i pokušavao da se liže ... cirkus.

271120677_10226432860798545_590734514606698699_n.jpg

• +1 8
  • Wub 1
Posted

Dovukla vina, budjava sira, kackavalja raznih, salata sto, eno sve u frizideru ni da pogledam. Ima i ruske. Cevapi neki venu u rerni. Dzaba. Volela bih medju ljude. Dim. Dobar bend.

Dragi gleda neku glupost. Ja bazam po netu. Tuga. Starost. Sta li je.

Posted
58 minutes ago, hansolo said:

Ako vas interesuje kako izgleda mačka koja lizne E. Pištu ... jako je komično😆😆😆😆. Bacakao se po podu jedno dva minuta i pokušavao da se liže ... cirkus.

Ko je E. Pišta i zašto ga (ju?) je mačak lizao? :huh: