renne Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Just now, beta kentauri said: za koliko desetina ljudi spremaš? troje 6
duda Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 renne se još drži, ja sam propala načisto krenula sve na pola pola Vasine torte, pola mere ruske, sutra sarma, ni tu više neće biti standardnih 70 komada
Vapad Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Sudeći po rafovima u lidlu ja živim u no ruska bablu... jaja nema, a inače je uvek gomila. Manjka suhomesnatog ali naveći udar je istrpeo majonez. 4
mraki Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Ja pravio trileće, prodjem lagano sve one korake koji su me brinuli i na kraju opasno zajebem karamel sos. Nisam siguran da li ću se sutra usuditi u neki supermarket po novu slatku pavlaku, ili ću ga ostaviti ovako.
renne Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 9 hours ago, dùda said: renne se još drži, ja sam propala načisto krenula sve na pola pola Vasine torte, pola mere ruske, sutra sarma, ni tu više neće biti standardnih 70 komada neće se to sve pojesti u kući, ali moram napraviti, ja to tako 3
hansolo Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpice sa slaninom, jabukama i sirom... Od sutra Ruska ... Naservirala i sad branim sto od mačka ... a lepo je u ćasu dobio bifteka. Ako vas interesuje kako izgleda mačka koja lizne E. Pištu ... jako je komično. Bacakao se po podu jedno dva minuta i pokušavao da se liže ... cirkus. 8 1
Sara Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Dovukla vina, budjava sira, kackavalja raznih, salata sto, eno sve u frizideru ni da pogledam. Ima i ruske. Cevapi neki venu u rerni. Dzaba. Volela bih medju ljude. Dim. Dobar bend. Dragi gleda neku glupost. Ja bazam po netu. Tuga. Starost. Sta li je.
JozoMujica Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 58 minutes ago, hansolo said: Ako vas interesuje kako izgleda mačka koja lizne E. Pištu ... jako je komično. Bacakao se po podu jedno dva minuta i pokušavao da se liže ... cirkus. Ko je E. Pišta i zašto ga (ju?) je mačak lizao?
Recommended Posts