dragance Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Ma zašto ne bi smeo. Kod mene u Twickenhamu stanje normalno. Još sunce izašlo danas, ih. Uz Temzu šetaju samo tako, a M&S i Waitrose rade bez pardona.
adam Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 hour ago, dragance said: Ma zašto ne bi smeo. Kod mene u Twickenhamu stanje normalno. Još sunce izašlo danas, ih. Uz Temzu šetaju samo tako, a M&S i Waitrose rade bez pardona. pogresno si me razumeo. ja i panetone smo u ratu otkad sam ga prvi put okusio. kad otvorim, kidam i gutam dok ima. pa gledam da ga nemam u kuci kad god je moguce. 1 1
gospa buba Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 svega bilo suvih paprika, babaganusha, krunpir salate, fokache, laznih ushtipaka, shkampa i rezanaca, suvih vocki i oraja, sitni kolacha. nisam bila losha uopahte...panetone bi sad morao da pojeftini onaj u konzervi, treba mi konzerva sent from bubamoto 1
Jumanji Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Niko ne pravi prebranac i pijanog šarana ko majka [emoji173]Učestvovala sam sa suvom pitom od oraha.Srećno Badnje veče! [emoji485] 1
adam Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 hour ago, gospa buba said: svega bilo suvih paprika, babaganusha, krunpir salate, fokache, laznih ushtipaka, shkampa i rezanaca, suvih vocki i oraja, sitni kolacha. nisam bila losha uopahte... panetone bi sad morao da pojeftini onaj u konzervi, treba mi konzerva sent from bubamoto Da si blize, dovacio bih ti koju. Puna shupa.
gospa buba Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Da si blize, dovacio bih ti koju. Puna shupa.o da sam blize hvala hvala. nepravda, realno. chekam da pojeftini na punu cenu onog bez konzerve [emoji38]ol:sent from bubamoto 1
renne Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 pa za brašno, šećer, pasulj, kupus imam ih ja tonu
Filozof manijak Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 34 minutes ago, Jumanji said: Sta ce ti konzerva? Da ih ispaljuje na dalekovode 2
gospa buba Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Da ih ispaljuje na dalekovode [emoji3]da imam.sent from bubamoto
nautilus Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 sutra kao i svake godine jagnjeća juha lešo jagnjetina praseće pečenje cicvara skromno 1
decak Kejt Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 ništa, samo da prijavim da nikad manju inspiraciju nisam imala, kako sada stvari stoje može da se desi da u Novu 2022. udjemo i bez ruske. reči ohrabrenja, motivacije i predlozi za praznični jelovnik uvek dobrodošli. 2
Frank Pembleton Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 ništa, samo da prijavim da nikad manju inspiraciju nisam imala, kako sada stvari stoje može da se desi da u Novu 2022. udjemo i bez ruske. reči ohrabrenja, motivacije i predlozi za praznični jelovnik uvek dobrodošli.Kako to misliš "bez ruske"??? ... Shiit has hit the fan 4 1
Recommended Posts