Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

Ma zašto ne bi smeo. Kod mene u Twickenhamu stanje normalno. Još sunce izašlo danas, ih. Uz Temzu šetaju samo tako, a M&S i Waitrose rade bez pardona.

• Replies 1.2k
  • Views 116.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

1 hour ago, dragance said:

Ma zašto ne bi smeo. Kod mene u Twickenhamu stanje normalno. Još sunce izašlo danas, ih. Uz Temzu šetaju samo tako, a M&S i Waitrose rade bez pardona.

pogresno si me razumeo. ja i panetone smo u ratu otkad sam ga prvi put okusio. kad otvorim, kidam i gutam dok ima. pa gledam da ga nemam u kuci kad god je moguce.

svega bilo suvih paprika, babaganusha, krunpir salate, fokache, laznih ushtipaka, shkampa i rezanaca, suvih vocki i oraja, sitni kolacha. nisam bila losha uopahte...

panetone bi sad morao da pojeftini onaj u konzervi, treba mi konzerva :hihi:

sent from bubamoto

Niko ne pravi prebranac i pijanog šarana ko majka [emoji173]
Učestvovala sam sa suvom pitom od oraha.
Srećno Badnje veče! [emoji485]

1 hour ago, gospa buba said:

svega bilo suvih paprika, babaganusha, krunpir salate, fokache, laznih ushtipaka, shkampa i rezanaca, suvih vocki i oraja, sitni kolacha. nisam bila losha uopahte...

panetone bi sad morao da pojeftini onaj u konzervi, treba mi konzerva :hihi:

sent from bubamoto

Da si blize, dovacio bih ti koju. Puna shupa.

Da si blize, dovacio bih ti koju. Puna shupa.
o da sam blize hvala hvala.

nepravda, realno. chekam da pojeftini na punu cenu onog bez konzerve [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Sta ce ti konzerva?

pa za brašno, šećer, pasulj, kupus

imam ih ja tonu

34 minutes ago, Jumanji said:

Sta ce ti konzerva?

Da ih ispaljuje na dalekovode :D

Da ih ispaljuje na dalekovode [emoji3]
:rolf:

da imam.

sent from bubamoto

sutra kao i svake godine

jagnjeća juha

lešo jagnjetina

praseće pečenje

cicvara

skromno

Da počnemo

20210107_094404.jpg

vidi čaj, da niste prehlađeni

:ohmy:

• 11 months later...

ništa, samo da prijavim da nikad manju inspiraciju nisam imala, kako sada stvari stoje može da se desi da u Novu 2022. udjemo i bez ruske.

reči ohrabrenja, motivacije i predlozi za praznični jelovnik uvek dobrodošli.

ništa, samo da prijavim da nikad manju inspiraciju nisam imala, kako sada stvari stoje može da se desi da u Novu 2022. udjemo i bez ruske.

reči ohrabrenja, motivacije i predlozi za praznični jelovnik uvek dobrodošli.
Kako to misliš "bez ruske"???

... Shiit has hit the fan