Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Treba mi prasetina za nedelju, jel taj Stefan najbolji za sad?

I da li imate neke ideje za salate/priloge koji idu uz prasetinu. Razmišljam da pored ruske pravim i susam salatu?

Posted

Uz prasetinu samo kupus salata i ren

+1, mada, belolucena paprika ide uz sve :)

plus nije lose uz svinju neka celer salata, da iznivelise holesterol. ima hiljadu varijanti, ja bih npr. dodao kiselu jabuku, malkice sargarepe, seckane orahe i neki svapski sir. majonez po ukusu.

Posted

Ja iz svinju volim i cluk, ali to sam samo ja :-)

Posted

+1, mada, belolucena paprika ide uz sve :)

plus nije lose uz svinju neka celer salata, da iznivelise holesterol. ima hiljadu varijanti, ja bih npr. dodao kiselu jabuku, malkice sargarepe, seckane orahe i neki svapski sir. majonez po ukusu.

:D Zamalo da ga anulira.

Posted

Koka mi se otima svesna je da će flajka da radi...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Treba mi prasetina za nedelju, jel taj Stefan najbolji za sad?

I da li imate neke ideje za salate/priloge koji idu uz prasetinu. Razmišljam da pored ruske pravim i susam salatu?

ne moras za prase da se cimas to stefana, njemu je jagnje specijalitet a prase samo ko mora.

salata ovo sto ti je rene napisao - kupus i ren, a ako hoces jos nesto onda belolucena paprika i eventualno hrskavi kiseli krastavcici. ne bi uparivao nista sto ima majonez, ta kolicina masnoce ide direkt na hipofizu.

Posted

uz prase ide i rendana bela rotkva ili dajkon sa sitno seckanim prazilukom sa malo bibera i limuna. ništa ulje.

Posted

uz prase kiseli krastavcici

ja pecem mafine od kokosovog brasna sa sargarepom,orasima i suvim grozdjem i imam vina..sto se mene tice dosta.

Posted

30ic16o.jpg

Sarma još juče gotova. Pečenje stiže u sedam. :D

Pije se svega od žestokog pića ko voli i Planeta Santa Cecilia.

Posted

moja prva sarma, upravo je u rerni, 2.5h na 170C. lose rolam ali je fil bruka. razmisljam da odjebem zaprsku.b560a145bdd3a8889be56b2ee67a42fd.jpg4e9eb3c86ab50de56d076970116dd02d.jpg

Posted

Ma kakva zaprška, samo tucane paprike malo ozgo™ i leba.