Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Super! Gledace se ovijeh dana. Jedna od retkih aktuelnih stvari koja je drzala neki kvalitet tokom svih sezona. A odlicna je zabava.
Arkadija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Uh, konačno. Samo ne znam da li da gledm odmah, ili da sačekam sve ti epiode, pa odjednom. Edited January 2, 2017 by Arkadija
Sara Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) ja cu odmah, ko ce da ceka, samo da se pojavi online, posto sam u zavadi sa torentima Edited January 2, 2017 by Sara
Arkadija Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Pa ovo je bila jedna fenomenalna epizoda. Prvo sam mislila da će cela biti o 6 Napoleona/Tačerki i dragulju Bordžija, ali ispade epska špijunska.
steins Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 u kakva je samo gadna navlakusa ova druga epizoda :Hail:
Fins fleet Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 u, cliffhangera. Kako sad deluje daleko ta naredna nedelja.
Sara Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 ubise meri :( inace odlicna epizoda :) Ko zeca, brate mili
boshoku Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 u, cliffhangera. Kako sad deluje daleko ta naredna nedelja. jeste, baš će votson mret, važi... klifenger maj es
Fins fleet Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 jeste, baš će votson mret, važi... klifenger maj es Naravno da nece, ali klifhenger je sta se desilo. Da li je ova slucajno promasila (slabo verovatno), namerno promasila (jos slabije), ili je holmes skapirao na vreme pa joj zamenio metke ili nesto cetvrto.
Arkadija Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Da li se tajna sestra uopšte ikada spominje u nekoj originalnoj priči ili u nekoj kasnije napisanoj?
boshoku Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Da li se tajna sestra uopšte ikada spominje u nekoj originalnoj priči ili u nekoj kasnije napisanoj? nisam siguran da li sam te razumeo, no jasno piše na špici: bazirano po romanima ak dojla, ne u skladu s njima šta znam, meni ovo, prevashodno zbog benedikta, gledljivo
Prokleto Djubre Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Da li se tajna sestra uopšte ikada spominje u nekoj originalnoj priči ili u nekoj kasnije napisanoj? Nema u kanonu pominjanja dodatne brace i sestara, to sam 100% siguran.
Arkadija Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Mislila sam da uvek može da se prepozna koja je priča ili priče poslužila kao motiv za neku epizodu, a nešto ne mogu da se setim da je Dojl ikada spominjao ostatak porodice Holms.Imali su oni i posvete drugim pričama o Holmsu, npr.spominjanje sedampostotnog rastvora i sl. pa sam se zapitala da možda scenaristi nisu našli inspiraciju za sestru u nekoj od njih.Inače,bila sam ubeđena da će Morijarti da skine periku na kraju. Edited January 11, 2017 by Arkadija
Bujodrag Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nema u kanonu pominjanja dodatne brace i sestara, to sam 100% siguran. Samo Majkroft
Recommended Posts