Arkadija Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Najvažnije je saznanje da će biti nešto pošteno da se gleda 01.01.2012. :D
Caligula Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Sherlock... posle ovog tizer-topika skinuo sam seriju i poceo da gledam. prekinuo sam (17. minut) samo da se javim ovde i kazem da ovo tece sjajno. Poslednji put sam ovako unapred uzivao kod prve epizode prvog serijala "ljudi sa Menhetna"
Caligula Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Uh, vozilo me do samog kraja (govorim o prvoj epizodi) ali kod taksiste me naglo spustilo:(Kako god, estetika je vrhunska, produkcija besprekorna, svidja mi se ubacivanje tipografije/grafike na video (vrlo inventivno i odlicno se uklapa), sto je najbitnije: to jeste serlok holms, mnogo vise no onaj iz filma 2009-te.
ToniAdams Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 meni prva epizoda prve sezone bila posve jadna pa sam odustao.
Caligula Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 sad moram i ovo da gledam <_<Gledaj, jednom se zivi :PTony: ne znam koje filtere imas, ali meni je ovo jedno od boljih komercijalnih ostvarenja. Dinamicno i inteligentno.
mraki Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 sad moram i ovo da gledam <_<+ 1Planirao još pre par meseci, pa zaboravio. Sad me ovaj topic podsetio :)Gledam večeras pa javljam utiske.
ToniAdams Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Gledaj, jednom se zivi :PTony: ne znam koje filtere imas, ali meni je ovo jedno od boljih komercijalnih ostvarenja. Dinamicno i inteligentno.jel prva ono kad se tek upoznaju i kad jurcaju kroz grad?britis serija koja izgleda kao da je beson snimao 24, dakle bezveze.secam se da je bilo nekih logickih nebuloza, sad bih morao da se podsetim, a bas ne zasluzuje.
Caligula Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) secam se da je bilo nekih logickih nebuloza, sad bih morao da se podsetim, a bas ne zasluzuje.Logicke nebuloze? U komercijalnoj seriji? Zezas!uh, ti ipak imas prevelika ocekivanja.edit: izgleda da moras da volis Sherloka kao koncept da bi ti se serija svidela. Edited December 23, 2011 by CowBoy
ToniAdams Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) a jebiga sad, secam se da mi je nesto bas bas zasmetalo.edit: pa volim serloka kao koncept, kontam da mi se zato ovo bas ne svidja :) Edited December 23, 2011 by ToniAdams
Lynn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) Bice da je od dioptrije ;)Meni Sherlock bas legao kao ceo paket. Casting je odlican. Freeman genijalan.Gledala ga solidno davno tj. cim je izasao. Imam zelju da ponovo overim sve tri epizode tj. filma dok ne pocnem novu sezonu. Edited December 23, 2011 by Lynn
Arkadija Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja je odgledala ponovo, pre jedno mesec dana, odlična je.Sećam se da mi je prošle godine u jednom momentu zasmetalo što su pomešali dve tri priče u jednu, ali sam onda odlučila da ovu seriju ne poredim sa knjigama, niti sa serijom u kojoj je glumio Džeremi Bret i onda sam se samo prepustila vrhunskoj zabavi.
Recommended Posts