Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

• Popular Post

Jutros slusam italijanske analiticare koji komentarisu madjarske izbore. Elem, vecinski se slazu da je Meloni odahnula nakon Orbanovog poraza jer je bila "prisiljena" da ga podrzava zbog svoje deklarativne politike koja ju je i dovela na vlast i starih veza s Orbanom. Ali da joj je Orban u sustini vise predstavljao problem i bio kostur u ormaru otkako je postala glavni Nato/Ukrajina zagovarac i slepi sledbenik. I dodaju da ovaj novi Magyar u sustini mnogo blizi njenim stavovima.

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

U neku ruku mi je čudno čak i da ga je ovako podržala (Meloni) . Ovi ostali iz Evrope, sem PiS-a (koji ima milion poslovnih kombinacija sa Orbanom) su ruski saveznici, tako da je podrška prirodna.

Pobeda! ✊🏻😼🎉

ZZiobro se samoizručuje.....Kazahstanu, ide praviti društvo Vedranu Pavleku

Edited by Roger Sanchez

• Popular Post
5 hours ago, duda said:

Hvala @Klara

Hvala i od mene @Klara

5 hours ago, duda said:

A dežurni mračnjaci sa ppp neka krenu od ranog jutra, taman da se useru i u ovaj lepi ponedeljak u kome smo dobili ogroman boost.

Dudo, mi vedri ljudi ustajemo u podne, takav nam je horoskop.

Sve najbolje Mađarima od heart, nadam se da će odahnuti i krenuti u bolje nakon Orban faze.
Sarađivala sam sa njihovom državnom institucijom koja je pandan mojoj, i tačno se sećam trenutka kada je kod njih govno ušlo u ventilator... Ne pamtim godinu, pamtim trenutak i imenovanje neke nove direktorke (ista nakarada kao kod nas što ima primera), i šta se dešavalo sa sjajnim profesionalcima tamo.
Nadam se da su dočekali slobodu na svojim radnim mestima... ne znam pouzdano, jer ja nisam, ali želim i njima i Mađarskoj da se vrate gde su bili i da rade ono što odlično znaju.

Na N1 uzivo prica Magyar, ako mozete prebacite. Govori o tome kako vec pokusavaju da uniste dokumenta (odlazeci rezim), kakvi su krediti uzeti, itd.

Sto se mora nije tesko

18 minutes ago, dacha said:

Na N1 uzivo prica Magyar, ako mozete prebacite. Govori o tome kako vec pokusavaju da uniste dokumenta (odlazeci rezim), kakvi su krediti uzeti, itd.

Szijjarto odsutan s tvitera, ima prečeg posla

1 hour ago, Lo Zingaro said:

Jutros slusam italijanske analiticare koji komentarisu madjarske izbore. Elem, vecinski se slazu da je Meloni odahnula nakon Orbanovog poraza jer je bila "prisiljena" da ga podrzava zbog svoje deklarativne politike koja ju je i dovela na vlast i starih veza s Orbanom. Ali da joj je Orban u sustini vise predstavljao problem i bio kostur u ormaru otkako je postala glavni Nato/Ukrajina zagovarac i slepi sledbenik. I dodaju da ovaj novi Magyar u sustini mnogo blizi njenim stavovima.

Ovaj spanski ultradesnicar Abascal je napustio evropsku grupu ECR u kojoj je Meloni da bi se priklonio Orbanu. Ne znam kako ce da mu se odrazi na rejting, koji je inace u stalnom porastu.

Edited by Lancia

15 minutes ago, Roger Sanchez said:

Szijjarto odsutan s tvitera, ima prečeg posla

Dobro, zanimljivo da ih ne unisti ranije. Pa bas svasta...

• Popular Post

Screenshot-20260413-152446.png

Ustaj, pao Orban lolol

Nekako je čudno da im nije bilo jasno da je bitka izgubljena.

Aj da je tesno ali ovo su morali videti jasno. Mislim na Trampa, JD... Ili služba propala ili ne sarađuje. OK, možda mosad prezauzet ali opet i oni su mu mogli javiti da se pakuje, barem kao stari drugari.

Edited by Zaboravan

Ovo je obecao u kampanji

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.