Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

20260414_121811.jpg

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pretpostavljam da ima ljudi koji znaju madjarski, je l tacno I u kontekstu prevedeno

2 minutes ago, Emerald said:

Pretpostavljam da ima ljudi koji znaju madjarski, je l tacno I u kontekstu prevedeno

Mislim da ne treba seckati svaku rec Madjar Petera. Treba sacekati da se napravi nova vlada i da prodje barem 6 meseci. Tada ce se jasno videti da li on ispao iz Orbanovog "sinjela" ili je stvarno covek koji je spreman da napravi bolje drustvo.

On je ipak aparatcik ih drugog/treceg reda koji je sada, voljom naroda, postao "prva vionina". Treba mu vremena da se nauci sta treba/moze da kaze, a sta ne treba/sme da se prica.

Edited by x500

46 minutes ago, Emerald said:

Automatski je prevod, ne 100% precizan ali manje-vise tacan.

To sam čula i na N1.

Oni valjda imaju prevodioca za mađarski.

Prevod je tačan.

Ja sam shvatila da on poručuje da je mapa povijesna činjenica i da je (u tom smislu) sa mapom sve u redu, tj da nošenje te mape ne znači da Mađarska ima bilo kakve teritorijalne pretenzije prema susedima.

Jeste kvarno, ali jbg.

Desničar je to.

Edited by duda

35 minutes ago, duda said:

To sam čula i na N1.

Oni valjda imaju prevodioca za mađarski.

Prevod je tačan.

Ja sam shvatila da on poručuje da je mapa povijesna činjenica i da je (u tom smislu) sa mapom sve u redu, tj da nošenje te mape ne znači da Mađarska ima bilo kakve teritorijalne pretenzije prema susedima.

Jeste kvarno, ali jbg.

Desničar je to.

ne samo da je kvarno nego još gore. može onda i mapa otomanske imperije, ruskog carstva ili naci nemačke. nije to orban nosio zbog slavne prošlosti nego za nadanje. neko je negde rekao da je janoš kadar rođen u rijeci.

a šta da se radi gosn đorđe, to nam je što nam je, nema idealnih, neka on krene sa raskrinkavanjem prljavih rabota svoga bivšeg gazde, pa možda i mi tu nešto dobro zakačimo

nešto moramo i da progutamo, očigledo danas ništa bez desničara

Preterujete.

Covek je rekao da nema govora o revizionizmu.

To je jedino bitno. Sve ostalo je folklor namenjen unutrasnjoj politici.

1 minute ago, Djuro said:

Preterujete.

pa naravno da je za unutrašnju politiku, to je i razumljivo, ima i u mađarskoj likova ''dogodine u prizrenu'' , ali dolazio je orban sa tim šalom i u croatiu, pa, nije im bilo baš pravo

Za SVM, vojvodjanske Madjare i narod u Srbiji bi najbolje bilo da promene vodece ljude, sklone Pastora i njegove parazite i okrenu pricu u smeru vladavine prava, demokratije, ljudskih i manjinskih prava, borbe protiv korupcije i dodju na liniju sa novim vlastima u Pesti.

To bi dovelo do raskida sa OKG, ali bi SVM vratio veliki broj svojih glasaca koji trenutno glasa protiv OKG ili apstinira.

Tako bi SVM postao deo resenja, a ne deo problema.

Ne znam koliko je ovo realno, pretpostavljam da su poput SPS vezali svoju sudbu za OKG i da ce da tonu zajedno.

3 hours ago, Ratamahatta said:

Malo lici na Hetfilda, malo na Vettela, malo na one couch casting likove

Kimi Raikonen oriđinale

20 minutes ago, Djuro said:

Preterujete.

Da li mozes da pojasnis kako to folklor, revizija medjunarodno priznatih granica, za unutrasnju politiku nije revizionizam?!

Primera radi, Stipe Mesic je porucio Hrvatima u BiH da trebaju da traze resenje u Sarajevu a ne u Zagrebu. Nista folkrol vec direktna poruka i to vrlo jasna.

8 minutes ago, stajebrebilo said:

Kimi Raikonen oriđinale

tenor.gif

• Popular Post
6 hours ago, bags said:

68wnrvead0vg1.png

Gospodja sa slike je Anna Wagner. Ispratila je odlazak i Orbana i Franca Ferdinanda.

Nisam sigurna da joj je bilo drago za Ferdinanda.

19 minutes ago, kyrre said:

Za SVM, vojvodjanske Madjare i narod u Srbiji bi najbolje bilo da promene vodece ljude, sklone Pastora i njegove parazite i okrenu pricu u smeru vladavine prava, demokratije, ljudskih i manjinskih prava, borbe protiv korupcije i dodju na liniju sa novim vlastima u Pesti.

To bi dovelo do raskida sa OKG, ali bi SVM vratio veliki broj svojih glasaca koji trenutno glasa protiv OKG ili apstinira.

Tako bi SVM postao deo resenja, a ne deo problema.

Ne znam koliko je ovo realno, pretpostavljam da su poput SPS vezali svoju sudbu za OKG i da ce da tonu zajedno.

kako među ovdašnjim mađarima kotira DSVM?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.