Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

^^Neki prosek, obaška što je brza hrana. Bio nekad nešto, kao i svuda po Srbiji što bude.

• Replies 3.5k
  • Views 486.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

u leskovac soju trpaju ne stede, zaljute pa i ne osecas sta jedes... nikad vise mleveno kod njih.

pa nista vise nije precenjeno nego rostilj na jugu

Ali zato je u nisu vrh, ali nema gazze da ukaze sta tacno da se jede kod rajka :(

u leskovac soju trpaju ne stede, zaljute pa i ne osecas sta jedes... nikad vise mleveno kod njih.

pa nista vise nije precenjeno nego rostilj na jugu

Ali zato je u nisu vrh, ali nema gazze da ukaze sta tacno da se jede kod rajka :(

Auuu, ja mislio ozbiljni gurmani a ono... fenseri :(

kod rajka nisam bio bar pet godina tako da ne bih znao. a ne-fenseri vole kad im se utrpa 50% soje u pljesku, a? :fantom:

Edited by aram

a ne-fenseri vole kad im se utrpa 50% soje u pljesku, a? :fantom:

Imaš dve varijante mesa, narodno i ono kad dođu gosti. Raspitaj se prvo ;)

A koji rostilj je bolji od Bibca u Leskovcu?

A koji rostilj je bolji od Bibca u Leskovcu?

Definiši mi roštilj, pljeska & roštilj meso na hiljadu načina ili meso sa roštilja generalno? I fast-food ili slow food.

Ajd slow food a brate ne mogu sad da razdvajam pljesku i meso generalno.

Ajd slow food a brate ne mogu sad da razdvajam pljesku i meso generalno.

Pa dobro, ovde nećeš omašiti a i ambijent je super, to je ono za nešto ozbiljnije. Za klopu na brzinu, tri-četiri male kafanice niz ulicu gde je "Bibac" prema centru ("Srč" respectively, 1 od top 3) samo retko ima mesta :(

P.S. Aram, leskovačko roštilj meso™ je proizvod sa geografskom oznakom porekla i standardizovanom recepturom. To je ono kad nam dođu gosti, ti si dopao narodne varijante od 400 dinara za kilo. Plus, nije sve (štaviše, nije ni pola) u mesu, veći deo je u pripremi, a i to "leskovačkih" roštilja što sam se nagledao po Srbiji bi polovina trebalo da se zatvori podhitno i da se posipe pepelom iz skare.

Edited by Tribun_Populi

Aha, znaci kad dodjemo u kafane dole da trazimo narodne cevape na narodnom kajmaku. Znao sam da je do mene zato sam i pitao sta da narucim.

Hvala.

ma brate, misliš da ja imam vremena da se zajebavam :D

al dobro, sad kad/ako budem navraćao na tu stranu, da znam da te cimam za uputstva :)

ma brate, misliš da ja imam vremena da se zajebavam :D

A, pa ozbiljnije kafane to s ponosom naglašavaju u jelovniku :D Priča je naduvana još u staroj Juzi, pa ju je svakakva fukara krenula da zlorabi worldwide.

arame pricaj njemacki pa ces dobiti ono za goste i gotovo