Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 ^^Neki prosek, obaška što je brza hrana. Bio nekad nešto, kao i svuda po Srbiji što bude.
aram Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 u leskovac soju trpaju ne stede, zaljute pa i ne osecas sta jedes... nikad vise mleveno kod njih.
ToniAdams Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 pa nista vise nije precenjeno nego rostilj na jugu
precog Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ali zato je u nisu vrh, ali nema gazze da ukaze sta tacno da se jede kod rajka :(
Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 u leskovac soju trpaju ne stede, zaljute pa i ne osecas sta jedes... nikad vise mleveno kod njih. pa nista vise nije precenjeno nego rostilj na jugu Ali zato je u nisu vrh, ali nema gazze da ukaze sta tacno da se jede kod rajka :( Auuu, ja mislio ozbiljni gurmani a ono... fenseri :(
aram Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 (edited) kod rajka nisam bio bar pet godina tako da ne bih znao. a ne-fenseri vole kad im se utrpa 50% soje u pljesku, a? Edited June 16, 2015 by aram
Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 a ne-fenseri vole kad im se utrpa 50% soje u pljesku, a? Imaš dve varijante mesa, narodno i ono kad dođu gosti. Raspitaj se prvo ;)
Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 A koji rostilj je bolji od Bibca u Leskovcu? Definiši mi roštilj, pljeska & roštilj meso na hiljadu načina ili meso sa roštilja generalno? I fast-food ili slow food.
Moća Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ajd slow food a brate ne mogu sad da razdvajam pljesku i meso generalno.
Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 (edited) Ajd slow food a brate ne mogu sad da razdvajam pljesku i meso generalno. Pa dobro, ovde nećeš omašiti a i ambijent je super, to je ono za nešto ozbiljnije. Za klopu na brzinu, tri-četiri male kafanice niz ulicu gde je "Bibac" prema centru ("Srč" respectively, 1 od top 3) samo retko ima mesta :( P.S. Aram, leskovačko roštilj meso je proizvod sa geografskom oznakom porekla i standardizovanom recepturom. To je ono kad nam dođu gosti, ti si dopao narodne varijante od 400 dinara za kilo. Plus, nije sve (štaviše, nije ni pola) u mesu, veći deo je u pripremi, a i to "leskovačkih" roštilja što sam se nagledao po Srbiji bi polovina trebalo da se zatvori podhitno i da se posipe pepelom iz skare. Edited June 16, 2015 by Tribun_Populi
precog Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Imaš dve varijante mesa, narodno i ono kad dođu gosti. Raspitaj se prvo ;)Aha, znaci kad dodjemo u kafane dole da trazimo narodne cevape na narodnom kajmaku. Znao sam da je do mene zato sam i pitao sta da narucim.Hvala.
aram Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Imaš dve varijante mesa, narodno i ono kad dođu gosti. Raspitaj se prvo ;) ma brate, misliš da ja imam vremena da se zajebavam :D al dobro, sad kad/ako budem navraćao na tu stranu, da znam da te cimam za uputstva :)
Tribun_Populi Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 ma brate, misliš da ja imam vremena da se zajebavam :D A, pa ozbiljnije kafane to s ponosom naglašavaju u jelovniku :D Priča je naduvana još u staroj Juzi, pa ju je svakakva fukara krenula da zlorabi worldwide.
ivy Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 arame pricaj njemacki pa ces dobiti ono za goste i gotovo
Recommended Posts