Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Kod Mede, Zajecarfotke sa ovalom slikane nakon pola sata jela, full pljeska i brdo rebarca bez kostiju je bilo po pola porcijeh8wd.jpgn7zt.jpg2kmv.jpg

Posted

Preporucivao sam ovu kafanu vec nekome ranije na forumu cini mi se.Ja sam bio za vikend ali nisam stizao da okacim fotku.Ovako otprilike izgleda kad donesu oval. Medina pljeskavica, dimljena vesalica i rebarca bez kostiju, pa ko voli nek' izvoli :)IMAG0227.jpg

Posted (edited)
to su bila dobra stara vremena kada si mogao da se parkiras u zaustavnoj traci. danas murija zna foru pa je vaspostavila harac na toj lokaciji.
stajao sam ja i u zaustavnoj traci sa suprotne strane i onda ko poslednji idiot pretrcavao auto put. sad to ni u ludilu ne bih uradio. Edited by ikar
Posted
Ovako otprilike izgleda kad donesu oval. Medina pljeskavica, dimljena vesalica i rebarca bez kostiju, pa ko voli nek' izvoli :)IMAG0227.jpg
ovo je po pola porcije, da se razumemo:)
Posted
Preporucivao sam ovu kafanu vec nekome ranije na forumu cini mi se.Ja sam bio za vikend ali nisam stizao da okacim fotku.Ovako otprilike izgleda kad donesu oval. Medina pljeskavica, dimljena vesalica i rebarca bez kostiju, pa ko voli nek' izvoli :)IMAG0227.jpg
A kajmak na rebarca meces sam? Ili si trazio tako jer ne volis kajmak? Koliko kosta taj trostuki orgazam u pola porcije?
Posted
A kajmak na rebarca meces sam? Ili si trazio tako jer ne volis kajmak? Koliko kosta taj trostuki orgazam u pola porcije?
Uzeli smo bez kajmaka ovog puta.Nemam pojma koliko je kostalo jer nas je bilo mnogo za stolom, a nisam ja placao, pa nisam ni obratio paznju na cene.Ali koliko znam, klopa nije skupa, ali su zato malo pecnute cene picu. Uglavnom jeftinije nego bilo gde u BGu gde sam jeo slicno.
Posted

pola medine, pola rebarca, salate: belolucena paprika, timocka, 1 ljuta pecena, pogaca, baklava, kafa, 2 dunje, 0.7 kisele - 1640 din. ja sam jeo sam ali sam pola poneo kuci, ovo je obrok za dvoje.

• 4 weeks later...
Posted

live from niska mehana - hrana vr', atmosfera top!

Posted (edited)

Overio sinoć Jelen salaš u Sabatki.Tamburaši prosečni. Bila doduše i neka mađarska svadba, to je posebna vrsta dosade.Vredi probati bački kotlić.Ipak, ako već skrenete u tu ulicu na Paliću, produžite još 200m do Majkinog salaša, mnogo bolja energija.edit: slovo

Edited by April
Posted

Arame, bio u Mehani. :(Onoj sa fotke.Dobili podgrejana(?) rebarca u kajmaku, konobar na reč "račun", sabira u glavi i kaže cifru. Možda se samo potrefilo ali teško da im dam drugu priliku...

• 2 weeks later...
Posted

Kafana "Pod volat" u Podgorici pored Sahat kule ima odlican rostilj. Lici na nas Durmitor samo sto je malo musavije i nema prasetine. Niksicko toceno 0.8, flasirano 1 eur, cevapi 10 kom 3.2 eur i sve tako jeftino, jedino podgoricki popeci 7.5e ali ih preporucujem od srca. Najmeksa moguca teletina punjena kao karadjordjeva, cista petica.U Pg kaficima treba voditi racuna koje pivo narucujete, jer ako trazite Niksicko donece vam flasicu od 0.25 sto je nevidjen lopovluk. Inace, Crnogorci taj Nik zovu "kapi za oci". Moze Milo da ih keca jos 25 godina, ali im nikad nece ubiti jedinstven smisao za humor.

Posted

Plus jedanujem ono za jelen i majkin salas. Mehana mi je i drugi put bila meh. Nikako da naviknem da treba prilog posebno da naručim. Gurman u leskovcu bio korektan. Vožd u kušumliji, korektna hrana i fina usluga. Dva ambara podno đavolje varoši - win! Astal šaren :yawn:

Posted

Srbija do Titograda!!! :s_d:Ako neko krene ka Pirotu pa na izlasku is Niske banje restoran "Mali vikend". Dva puta jeo, dva puta se ozdrao kao car!Domaca klopa al' ona prava, iz domaceg uzgoja plus tradicionalni juznjacki specijaliteti.Cene super povoljne za prestonicke standarde.

Posted

Crna Gora opet našaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4