kud u maglu Simoviću Posted May 24 Posted May 24 2 hours ago, cartman said: Tri Fenjera kod glavne pijace. potpisujem ✍🏻 1
ducca Posted May 24 Posted May 24 2 hours ago, askeladden said: Gde na repove u Nisu,preporuka?Stara Drina ili Zlatni Grb ili da se drzim Mehane ili nesto trece? Moj utisak iz Mehane je da treba poručiti repove + glavu u škembetu da bi u mixu bio savršen odnos mesine i propratnog sadržaja. Repovi u porciji 90% meso, malo dosadno. Tri Fenjera ubeležena, čeka se prilika. 1
Milosh76 Posted May 25 Posted May 25 On 16. 5. 2024. at 14:54, Eleniko said: u knjaževcu je razglašena kafana saša, nisam bio ali mi prijatelji iz tog kraja pričaju o njoj pa im verujem, znači iz druge ruke. vulgaris roštilj ali pošten i propisan. Dobar Sasa, to su mi i lokalci preporucili, ovci cevapi..odlicni. 1
Milosh76 Posted May 25 Posted May 25 (edited) On 16. 5. 2024. at 14:37, Behemoth said: Medina pljeskavica obavezno, neces moci sam da je pojedes. Narucio pola porcije... Odlicno Kajmaj i predjelo takodje Edited May 25 by Milosh76 1 2
napadaj Posted May 25 Posted May 25 18 minutes ago, Milosh76 said: Dobar Sasa, to su mi i lokalci preporucili, ovci cevapi..odlicni. Nadam se da si uzeo prepržolj. Prošle godine sam bio tamo, isto jeo ovčije ćevape plus prepržolj, baš dobra kafana. Ako imaš vremena, skokni sutra u Pirot do Mama Rose na picu sa jagnjetinom.
Milosh76 Posted May 25 Posted May 25 (edited) Nisam probao preprzolj, bice dana... Za Pirot drugi put, treba vise od pola dana, a za Mamma Rose sam cuo, naravno 😁 Sutra za Nis, pa kuci, rucak u Mehani, naravno ili Orac ili nesto spontano 😁 Edited May 25 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 al što srbin ne zna da iseče predjelo a ni da složi da izgleda bogougodno
Milosh76 Posted May 25 Posted May 25 1 hour ago, napadaj said: Mrak! Si lud, treba posle da vozim do BG 😁 Nesto lagano, da se pregrize tek 😁
onamonamo Posted May 25 Posted May 25 ajde meso, zavisi od raspolozenja, ali u nisu obavezno narucujem moravsku salatu....nesto kao srpska/sopska ali sa komadicima pecene paprike 4
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 14 hours ago, onamonamo said: ajde meso, zavisi od raspolozenja, ali u nisu obavezno narucujem moravsku salatu....nesto kao srpska/sopska ali sa komadicima pecene paprike Uvek moravska ♥️
johan nagel Posted May 26 Posted May 26 22 hours ago, napadaj said: Nadam se da si uzeo prepržolj. Prošle godine sam bio tamo, isto jeo ovčije ćevape plus prepržolj, baš dobra kafana. Ako imaš vremena, skokni sutra u Pirot do Mama Rose na picu sa jagnjetinom. 7
Moća Posted May 26 Posted May 26 Probaj pa pricaj, meni je problem u Pirotu kad odem da obidjem familiju sto mi ne daju u kafane nego idem od jednih do drugih i jedem ko prase. 1
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 Klopa u Oracu vrhunska, renoviran pre par godina, sad izgleda kao moderan, fensi restoran.
Recommended Posts