Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

jagnjeća je bila tečno pečenje

znao sam da naručim čorbu, kraljevački sir i salatu, za puta dosta

što reče jedan moj drugar "kakva je ovo čorba, sit sam kao da sam se pasulja napucao" :D

• Replies 3.5k
  • Views 486.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Odlucili smo se da u povratku svratimo u etno restoran Hrebeljanovic. Ako nam se ne bude svidelo, spreman sam da podelim troskove sa Profesionalcem

Bili smo u Hrebeljanovicu. Cena za pljeskavicu od 250gr 350 din. Pomfrit odlican, sok odlican. A mozda je najbolja hladna voda u bokalu

IMG_20240720_123827.jpg

IMG_20240720_122828.jpg

IMG_20240720_122816.jpg

Bio u vinariji Eden danas - https://www.instagram.com/vinarijaeden/?hl=en

Baš lepo mesto, odlična hrana i sjajna vina. Meni je mali, što volim da vidim, jer takvi lokali uvek budu dobri. Dva seta hrane, na manjem je sve što i na velikom, a veći je proširen nekim zanimljivim jelima. Uz to smo degustirali 4 vrste vina i šteta je što u Beogradu mogu da se kupe samo na jednom mestu, koliko videh sa malo guglanja. Lako se stiže, od Aranđelovca ima 15 minuta kolima, ako i toliko.

Awkward Cringe GIF by The Only Way is Essex

On 7. 7. 2024. at 20:27, Ras said:

Ovaj tekst o restoranu Predah kod Valjeva (spominjali smo ga već na ovoj temi) podsetio me je na odličan frape od maline, koji sam probao takođe u Valjevu, u jednom od kafea uz obalu reke Gradac u onom gradskom delu.

Izgleda da je taj frape u standardnoj ponudi u valjevskom kraju, što je apsolutno za pohvalu, a zanima me da li se odomaćio i u drugim krajevima Srbije, pogotovo onim malinarskim?

Upravo sam došla da napišem o ovom mestu, a vi baš o njemu!

Mislim da se ne zove Usput, nego Predah, i svratili smo tamo da popijemo kafu, bez ikakve preporuke.

Naručili kafu, koja je došla sa slatkim od malina i slatkim od pomorandže u mikro činijicama

A u meniju: 

-puževi

-potaž od vrganja

-porketo sendvič i 

-grilovani vrganji

I to je ujedno cela ponuda klope.

Naručili smo sve. I to mi je jedan od boljih ručkova odavno.

Posle tog spektakla, nismo mogli da ne probamo frape od maline. 10/10.

Ovo što članak piše o neljubaznim konobarima nisam primetila. Jedino što imaju samo 3 stola pored same reke, ostalih desetak je gore, ispod vrlo kulturiška nadstrešnice. Ali ugođaj je potpun kada se jede pored vode koja huči i još te hladi, a možeš i noge da umočiš.

"Usput" je drugo mesto, to je porodična kuća pretvorena u nešto što ne može ni da se nazove restoranom.

• 2 weeks later...

Sta jesti kod Kurte na Tari?

19 hours ago, Milosh76 said:

Sta jesti kod Kurte na Tari?

Teletinu ispod saca i komplet lepinju.

Preporuka za restoran na Kopu. 

Roštilj nas ne zanima. 

BTW, nekad smo išli na Rtanj zbog pasulja, da li ta preporuka i dalje važi? 

On 21. 7. 2024. at 19:15, napadaj said:

Meni je mali

Drugari, ima li nesto na Zlatiboru da nije tourist trap? U Mackat idem redovno, nego sam par dana s klincima, pa moram neke inkluzivnije obroke od pecenja.

39 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Drugari, ima li nesto na Zlatiboru da nije tourist trap? U Mackat idem redovno, nego sam par dana s klincima, pa moram neke inkluzivnije obroke od pecenja.

Jesi bio u Krčmi Gaj?

Imali su dobru hranu, mada nisam išla odavno.