Filozof manijak Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 A mogao bi i da ne platiš račun, kad su već konobari dementni 3
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) S obzirom koliko zaboravljam u poslednje vreme , mogao bih i da se tamo zaposlim Edited October 8, 2020 by Milosh76
adam Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Uhhh... Morao sam da razmislim o ovome... Na prvu lopti bi mi izgledalo da je to malo ponižavajuće za ljude sa demencijom... Ipak s obzirom da ljudi svesno dolaze u taj restoran, verujem da oni dolaze sa empatijom... .... Shiit has hit the fan! Meni super sto ljudi rade i greske nisu problem. musterije znaju rizik pa ne prave frku sta god doslo za sto. ako im se ne svidja, sta sad, nek kupe kiflu usput. a sigurno nije ponizavajuce. dobili ljudi sansu da rade i zaradjuju u profesiji gde greske nemaju pogubne posledice ni po koga. Nije to los fazon i to ne samo za dementne.
pacey defender Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Abraham kod Subotice ste pominjali, da li valja? Sta su opcije blize centru grada? Vredi li nesto jesti u Kanjizi, planiram neki kraci boravak tamo?
kud u maglu Simoviću Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 i da se nadovežem na kolegino pitanje, koje su opcije za pirot, nešto brzinski i neki klasik hvala
*edited by mod Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Dukat za meso a Mama Rossa za perverziju od pice. 1
zmanic Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Za Pirot preporuke: za salate i domaća jela: Vitina Iža, Konak, Kod Piroćanca pečenje i pirotska kuhinja, pirotski roštilj : Kraljev čardak, Ladna voda, Trojka roštilj: Lane moje, Dvojka, Dukat pizza: svetska prvakinja Sonja u Mama Rossa sladoled i kolači: bilo koja poslastičara U principu nema loše kafane, baš za izbegavanje, konačni utisak je pitanje trenutka. Svaka ima svoje mane i vrline, ali sasvim OK ponuda. 4 1
banatjanin Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Moja top lista: 1. kraljev čardak 2. Dukat kod Džesija 3. Mamma Rosa i pica s jagnjetinom 4. Boem 5. Burek kod Dobrice (na pijaci) 6. Nišavska dolina Lane moje zanimljivo (droba, šušpe, janija), ali šaraju sa kvalitetom. Vitina Iža (ako je to ono novo iznad grada) baš onako... Nije ostavilo utisak. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 evo me u vitinoj iži na repovima će da vidimo
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 (edited) teleći repovi(porcija 610 din) de lux, kao i sve ostalo ako zanemarimo somumčiće podgrejane u mikrovalnoj, u sledećoj turi konobaru skrenuta pažnja pa se to ispravilo, sve je za najvišu ocenu repove sam jeo još u nišu u tri fenjera, ovde su mi bili bolji e lokalci bili oduševljeni da im se grad korira na forumu(koji nisam pominjao) kao gastronomski biser srbije, naročito činjenica da su bolji od niša već sam si rezervisao mesto za sledeći put u pirot, naravno biće rezervisan neki drugi sur Edited October 16, 2020 by kud u maglu Simoviću
Ayatollah Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 On 16.10.2020. at 0:28, pacey defender said: Vredi li nesto jesti u Kanjizi, planiram neki kraci boravak tamo? Ako nije kasno, idi u restoran Štrand Békavàr, koji se nalazi na samoj obali Tise. Solidno mesto, pogled na Tisu i pristojna hrana po pristojnim cenama.
pacey defender Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 21 hours ago, Ayatollah said: Ako nije kasno, idi u restoran Štrand Békavàr, koji se nalazi na samoj obali Tise. Solidno mesto, pogled na Tisu i pristojna hrana po pristojnim cenama. Tu smo jeli, hvala. Sve korektno, kao sto kazes. Na Palicu smo otisli kod Abrahama. Juneci perkelt valja.
Frank Pembleton Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Tu smo jeli, hvala. Sve korektno, kao sto kazes. Na Palicu smo otisli kod Abrahama. Juneci perkelt valja. Jeste rezervisali ili banuli? .... Shiit has hit the fan!
pacey defender Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 34 minutes ago, Frank Pembleton said: Jeste rezervisali ili banuli? .... Shiit has hit the fan! Banuli, oko pola 4 kad su već ljudi odlazili. Btw, nisam išao u restorane od kad je počela korona. Seli smo negde izolovano, u ćošak. Konobari nose maske, gosti retko dok prolaze kroz restoran. Dovoljno je prostora među stolovima. Kapiram da se po ugostiteljskim objektima zaraza širi tamo gde ljudi viču, pevaju i, dizvine ova sveća, pljuju, ali svakako to mi je što mi je od restorana do proleća. može se i vez njih.
Recommended Posts