Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Hvala, vidim da su dobre preporuke.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted
On 13.8.2020. at 22:12, LeBron said:

Ako ti nije smor da vozis jos jedno 25km od Valjeva, imas selo Pricevic, i kafanu kod Vula, mozda i najbolja jagnjetina u Srbiji.

Ima na netu da se nadje i br telefona, pa ga pozovi za svaki slucaj da vidis da li radi taj dan.

Bili, probali, odlična je. Vule me pozvao u kuhinju da mu pokazem sta da mi isece, to mi se prvi put desilo, za svaku pohvalu.

Posted

Dinar u Vrscu bio pun pogodak. Usluga, klopa, ambijent, dezerti... sve za 10 Naravno mora rezervacija jer je gužva što od lokalaca, što od Rumuna.

Jel ima neka preporuka za Kragujevac?

Posted

velika srbija ima najveće porcije u univerzumu. roštilj, ništa što već nije viđeno sem količine

biblioteka kod milutina, isto mesište nešto skromnije, al za trunku bolje

Posted (edited)
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

velika srbija ima najveće porcije u univerzumu. roštilj, ništa što već nije viđeno sem količine

biblioteka kod milutina, isto mesište nešto skromnije, al za trunku bolje

Ovo u Kragujevcu apsolutno.

Isto tako,prepruka i za Mustang u KG,blizu TC Plaza.

Edited by Milošica
Posted

U Bibilioteci sam jeo pecenje pre par godina, bilo je bas bas dobro.

Posted

Ima li nečeg kvalitetnog na pravcu Beograd-Požarevac.

Posted
On 18.8.2020. at 15:27, kud u maglu Simoviću said:

ništa

👏👍

Posted

nisam baš ponajbolje upoznat sa gastro ponudom tog kraja, ono što sam jeo u požeravcu i okolišu je bilo za mršavu dvojku, da ne umre čovek od gladi

jeo sam neku ribu kod kostolca, tamo gde je dunav najširi, al ima da se vozi do tamo ko do požarevca

Posted

Ili da se ode dosta na jug, ka Žagubici-Petrovcu. Evo današnjeg utiska - restoran kod manastira Gornjak. Sasvim fino mesto za ručak. Zakasnili smo na pastrmku jer je promet bio ludački, pa smo udarili po svinjskim rebrima i telećem stejku i izašli zadovoljni. Btw, iznad restorana je vidikovac. Popnite se, treba vam deset minuta zatezanja primicača, za vrhunsku bleju i pogled u brda, planine, vrhove i zelenilo.

Posted

Ni Hao na Strandu, meni bas ukusno bilo sve, od kiselo ljute supe preko predjela i salate do glavnog jela.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Paviljon Markova stolica u Valjevu po preporuci lokalca. Hteli da odemo u potpuno drugi restoran, on zatvoren, naleteli na nekog lika pitali za preporuku, on nam rekao za taj Paviljon.

Iznad Valjeva, odlican pogled na grad i reku, odlicna klopa, nije ni strasno skupo.

Posted

ovde je pre nekog vremena prošao aber da se mali hrast “pokvario”

e pa ja imam da kažem da to nije istina što oni kažu. isti je, ako ne i bolji

:piggy:

Posted
10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja imam da kažem

Jel si probao divljac u Lovackom domu u Arandjelovcu?