stajebrebilo Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Hvala, vidim da su dobre preporuke.Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
stajebrebilo Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 On 13.8.2020. at 22:12, LeBron said: Ako ti nije smor da vozis jos jedno 25km od Valjeva, imas selo Pricevic, i kafanu kod Vula, mozda i najbolja jagnjetina u Srbiji. Ima na netu da se nadje i br telefona, pa ga pozovi za svaki slucaj da vidis da li radi taj dan. Bili, probali, odlična je. Vule me pozvao u kuhinju da mu pokazem sta da mi isece, to mi se prvi put desilo, za svaku pohvalu.
*edited by mod Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Dinar u Vrscu bio pun pogodak. Usluga, klopa, ambijent, dezerti... sve za 10 Naravno mora rezervacija jer je gužva što od lokalaca, što od Rumuna. Jel ima neka preporuka za Kragujevac?
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 velika srbija ima najveće porcije u univerzumu. roštilj, ništa što već nije viđeno sem količine biblioteka kod milutina, isto mesište nešto skromnije, al za trunku bolje
Milošica Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: velika srbija ima najveće porcije u univerzumu. roštilj, ništa što već nije viđeno sem količine biblioteka kod milutina, isto mesište nešto skromnije, al za trunku bolje Ovo u Kragujevcu apsolutno. Isto tako,prepruka i za Mustang u KG,blizu TC Plaza. Edited August 17, 2020 by Milošica
Milosh76 Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 U Bibilioteci sam jeo pecenje pre par godina, bilo je bas bas dobro.
chikaminda Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Ima li nečeg kvalitetnog na pravcu Beograd-Požarevac.
chikaminda Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 On 18.8.2020. at 15:27, kud u maglu Simoviću said: ništa 👏👍
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 nisam baš ponajbolje upoznat sa gastro ponudom tog kraja, ono što sam jeo u požeravcu i okolišu je bilo za mršavu dvojku, da ne umre čovek od gladi jeo sam neku ribu kod kostolca, tamo gde je dunav najširi, al ima da se vozi do tamo ko do požarevca
pacey defender Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Ili da se ode dosta na jug, ka Žagubici-Petrovcu. Evo današnjeg utiska - restoran kod manastira Gornjak. Sasvim fino mesto za ručak. Zakasnili smo na pastrmku jer je promet bio ludački, pa smo udarili po svinjskim rebrima i telećem stejku i izašli zadovoljni. Btw, iznad restorana je vidikovac. Popnite se, treba vam deset minuta zatezanja primicača, za vrhunsku bleju i pogled u brda, planine, vrhove i zelenilo.
Zli Gli Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Ni Hao na Strandu, meni bas ukusno bilo sve, od kiselo ljute supe preko predjela i salate do glavnog jela.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Milosh76 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Paviljon Markova stolica u Valjevu po preporuci lokalca. Hteli da odemo u potpuno drugi restoran, on zatvoren, naleteli na nekog lika pitali za preporuku, on nam rekao za taj Paviljon. Iznad Valjeva, odlican pogled na grad i reku, odlicna klopa, nije ni strasno skupo.
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 ovde je pre nekog vremena prošao aber da se mali hrast “pokvario” e pa ja imam da kažem da to nije istina što oni kažu. isti je, ako ne i bolji
Milosh76 Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja imam da kažem Jel si probao divljac u Lovackom domu u Arandjelovcu?
Recommended Posts