May 17, 20204 yr Polovinom sedmice sam u okolini nisa, potrebna mi je preporuka za junece/telece repove 😀 ne mora striktno nis
May 17, 20204 yr Bilo nekad u Jelašnici, raspitajte se da li još postoji: Edited May 17, 20204 yr by zmanic
May 17, 20204 yr 7 hours ago, van_Dyke said: Polovinom sedmice sam u okolini nisa, potrebna mi je preporuka za junece/telece repove 😀 ne mora striktno nis oba mesta na kojima sam jela brutalne juneće repove su u Nišu: etno restoran "Čardak" - malo van centra restoran "Galija" u centru
May 18, 20204 yr Polovinom sedmice sam u okolini nisa, potrebna mi je preporuka za junece/telece repove [emoji3] ne mora striktno nisIdi u Čardak. Teleći repovi, i tanjir ćeš da pojedeš. Trazi na mapama Etno restoran Čardak, lako se nalazi. U Nišu, da ne bude zabuneSent from my VOG-L29 using Tapatalk
May 18, 20204 yr On 17.5.2020. at 15:30, van_Dyke said: Polovinom sedmice sam u okolini nisa, potrebna mi je preporuka za junece/telece repove 😀 ne mora striktno nis tri fenjera, odmah posle autobuske stanice, a pre nišave die beste
May 18, 20204 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: tri fenjera, odmah posle autobuske stanice, a pre nišave die beste Ulica Anete Andrejevic, ako trazi po ulici, mada svi tu znaju gde su Tri fenjera.
May 19, 20204 yr I ja nikad nisam jeo repove.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkČudno s obzirom na lokaciju, mada jedno vreme ih nije bilo toliko u ponudi... ... Shiit has hit the fan...
May 19, 20204 yr Moracu da ispravim kad prodje ovo sranje mada ih nisam vidjao u ponudi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
May 19, 20204 yr Bili kod nas repovi u onoj kafani sto se nekad zvala Preko puta Murte, ne znam da li jos spremaju ni da li radi uopste kafana.