Nesh Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 2 hours ago, Moća said: Rebarca u kajmaku i rolovane pilece raznjice. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk To moja draga najvise voli da jede kod Rajka. Doduse, odavno nismo bili, valjda nije omanuo.
Moća Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 De omanuo ubih se.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
napadaj Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 (edited) Miličin konak u Tršiću https://streamable.com/luser Ima dva prilaza, jedan za automobile, a drugi pravac je za pešačenje iz samog Tršića, prođe se Vukova kuća, pa se ide uzbrdo još 15-20 minuta. Zabavno je da se ide tuda kada je suvo. Do pre 3-4 godine je sam konak izgledao još bolje, tj. autentičnije, pošto je sada sa prednje strane dodata velika natkrivena bašta/terasa, ali to je čovek morao da uradi zbog ogromne gužve. Cene su niske, a hrana odlična. Ne znam šta sve tačno postoji u jelovniku, pošto sam svaki put jeo roštilj, ali je i ono što smo uzimali kao prilog bilo sjajno - pasulj, pečurke, sir, kajmak... Čak može i da se spava tu, a postoji i bazenčić. Mali off: neverovatno je koliko je Tršić čist. Nigde nema plastičnih flaša, konzervi, kesa, baš ničega. Kad sam poslednji put bio, sve što sam video je bila jedna papirna maramica u šumi na putu kao ovom konaku, ništa drugo. Ne pamtim da sam bio na čistijem mestu u ovoj državi. Edited February 22, 2020 by napadaj
duda Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 ručak u novom sadu ? normalan ručak, za normalne pare ? buržoazija stop
duda Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 10 minutes ago, Ravanelli said: sokače, pavla papa 11 Thx Šta nude ?
Ravanelli Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) imaju neke kobasice punjene kačkavaljem, zbog toga me je ćale vodio tamo ali u suštini tamo je sva mesina odlična ambijent je isto dosta dobar, pogotovo za ovakav šunjav dan Edited March 4, 2020 by Ravanelli
Behemoth Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ja onomad jeo tamo neku supicu, koja je bila dobra, i prosek cevape. Bili su ukusni ali sam jeo bolje, cak i u Beogradu. Meni je ambijent potpuno kic, mesavina italijanskog stila, ovog modernog industrijskog, da ne kazem hipsterskog, i salonskog namestaja. Mada, moram da dodam da jeste bilo prilicno mirno i tiho, iako je bila popunjena kafana.
Ravanelli Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 (edited) ne sećam se nešto mnogo industrije tamo. mada mislim da imaju dva sokačeta u ns jel mislimo na isto? Edited March 5, 2020 by Ravanelli
decak Kejt Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Zajecar? poslednji put bila, cini mi se, 2011 ili 2012.
askeladden Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 On 17.12.2019. at 17:19, kud u maglu Simoviću said: tri lipe Hide contents špikovana glava se naručuje Vaistinu dobra spikovana glava. 350 din porcija,dzabe.
Milosh76 Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Izasla mi reklama na FB Kafana Marjan Akcija za 03. i 04. april. Za 2500 dinara, sa besplatnom dostavom za Niš i Aleksinac, od 12-21h, dobijate: 20 ćevapa 2 šarena ražnjića 3 kobasice 2 svinjska ražnjića 2 pileća bela mesa 1 urnebes 2 pogače 1 kupus salata 1 cvekla salata 1 ljutenica 1 vitaminska salata 1 čorbica Ako naručite danas za sutra, dobijate još 2 čorbice gratis!!! Podelite ljudima koji ne znaju za ovu ponudu. Telefoni primaju porudžbine svaki dan od 08-23h. 061 48 49 666 018 48 49 666 Dostava za Aleksinac: 061 60 70 988 Pa nek neki forumski Nislija proveri da li valja
banatjanin Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Ih, Marjan da ne valja! Odličan je Marjan, kafana se nalazi doslovno uz autoput, ali nema izlaza, pa mora da se ide okolo, što uzme jedno 20 minuta. Nekada su se parkirali ljudi u zaustavnoj traci, pa preskakali ogradu. Na sreću, to više niko ne radi.
Recommended Posts