Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

17 hours ago, Moća said:

Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio, koju kafanu prvo predlazete da obidjem?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

tri fenjera kod pijace... butkica, repovi i ako imas srece govedji jezik

a slastičarna u nišu?

Prima Donna

Aleksandra Nenadovića 8, Niš, Serbia
+381 18 250161 https://g.co/kgs/T3B1pR

Ok ambijent,dobri palacinci.

tnx verovatno će biti overena koliko sledećeg vikenda

Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio

[emoji23]
Potreban smajli za #jebemoćanevadi

Sent from fav toy

:lolol:

Tolika prica o Nisu, a ne vidim da je neko pomenuo Staru Drinu. Ko voli telecu glavu, skembice, mozak, to je mesto za posetiti.

Juce sam bio u nislijskoj mehani, nisam znao da su otvorili drugi deo kafane u stefana prvovencanog, pa nas je navigacija tamo odvela. Originalna kafana je iza nove, u prvomajskoj. Ista je kafana, ali je po meni ambijent lepsi u staroj, pa ako neko nije bio a planira to neka potrazi.

Novi Pazar hint, lokalci ne jedu ćevape kod Jonuza, nego kod Fikra. Ništa fensi, obićna aščinica, nije ni jeftino, ali vredi.

11 minutes ago, Joe D said:

Tolika prica o Nisu, a ne vidim da je neko pomenuo Staru Drinu. Ko voli telecu glavu, skembice, mozak, to je mesto za posetiti.

Juce sam bio u nislijskoj mehani, nisam znao da su otvorili drugi deo kafane u stefana prvovencanog, pa nas je navigacija tamo odvela. Originalna kafana je iza nove, u prvomajskoj. Ista je kafana, ali je po meni ambijent lepsi u staroj, pa ako neko nije bio a planira to neka potrazi.

Čekaj, dve kafane istog naziva naslonjene jedna na drugu? :D

Je li druga mehana bila ranije preko reke, ispod zidina kod onih teniskih terena?

5 minutes ago, pacey defender said:

Je li druga mehana bila ranije preko reke, ispod zidina kod onih teniskih terena?

Jedna kafana, dva lokala.

Ovo je blizu pozorista, tj.  filozokog fakulteta, nisam bio u toj kod teniskih terena.

16 minutes ago, pacey defender said:

B1: Ista kafana, spojena dva lokala u jedan, izmedju zajednicka kuhinja

B:2 Bila, sad je tu kafana Biser.

11 minutes ago, Joe D said:

Jedna kafana, dva lokala.

Ovo je blizu pozorista, tj.  filozokog fakulteta, nisam bio u toj kod teniskih terena.

Da, jasno. Dobra je Mehanara. 

Evo i ja ću pohvaliti Dagija.

edit: hvala, Dali. 

Edited by pacey defender

• 2 weeks later...

Za vikend sam bila u kafancetu "Kod Nene i Pedje" u Novim Banovcima. U okviru kuvera se dobija usoljena neka bela recna ribica koja je savrsena. Sluze sa crnim i mladim lukicem. Ludilo je! Ne znam sta je, moze biti neki klen ili skobalj. :D Nema corbe, nego sluze riblji paprikas koji je savrsen. Savrsen! I posle sam jela przenog smudja i to je sve bilo besprekorno. Ali ne bih zapucala tamo zbog smudja. Zapucala bih zbog paprikasa. :) 

daleko je to od savrsenog paprikasa...pisao sam onomad...elem, mozda su se popravili

Bio i Niš...Overio Zvrk 2x, odlican rostilj, kiseli kupus zalecio nocne rane, rakija, dezert, sve po redu. Kod Rajka smo bili na dorucku, obilno i sasvim korektno...na ulici smo jeli neki rostilj na onoj raskrnici kod pozorista, nemam pojma kako se zove ali bila guzva ispred pa rekosmo sigurno valja...cene primetno nize od BG i NS. Mrak na zalost nije stigao na red, u Meze nismo nasli mesto ( subota vece), tako da se moramo vratiti jos koji put.