cartman Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 17 hours ago, Moća said: Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio, koju kafanu prvo predlazete da obidjem? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk tri fenjera kod pijace... butkica, repovi i ako imas srece govedji jezik
askeladden Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Prima Donna Aleksandra Nenadovića 8, Niš, Serbia +381 18 250161 https://g.co/kgs/T3B1pR Ok ambijent,dobri palacinci.
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 tnx verovatno će biti overena koliko sledećeg vikenda
April Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Idem uskoro u Nis a nikad nisam bio[emoji23]Potreban smajli za #jebemoćanevadiSent from fav toy
Joe D Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Tolika prica o Nisu, a ne vidim da je neko pomenuo Staru Drinu. Ko voli telecu glavu, skembice, mozak, to je mesto za posetiti. Juce sam bio u nislijskoj mehani, nisam znao da su otvorili drugi deo kafane u stefana prvovencanog, pa nas je navigacija tamo odvela. Originalna kafana je iza nove, u prvomajskoj. Ista je kafana, ali je po meni ambijent lepsi u staroj, pa ako neko nije bio a planira to neka potrazi.
April Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Novi Pazar hint, lokalci ne jedu ćevape kod Jonuza, nego kod Fikra. Ništa fensi, obićna aščinica, nije ni jeftino, ali vredi.
pacey defender Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 11 minutes ago, Joe D said: Tolika prica o Nisu, a ne vidim da je neko pomenuo Staru Drinu. Ko voli telecu glavu, skembice, mozak, to je mesto za posetiti. Juce sam bio u nislijskoj mehani, nisam znao da su otvorili drugi deo kafane u stefana prvovencanog, pa nas je navigacija tamo odvela. Originalna kafana je iza nove, u prvomajskoj. Ista je kafana, ali je po meni ambijent lepsi u staroj, pa ako neko nije bio a planira to neka potrazi. Čekaj, dve kafane istog naziva naslonjene jedna na drugu? Je li druga mehana bila ranije preko reke, ispod zidina kod onih teniskih terena?
Joe D Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 5 minutes ago, pacey defender said: Čekaj, dve kafane istog naziva naslonjene jedna na drugu? Je li druga mehana bila ranije preko reke, ispod zidina kod onih teniskih terena? Jedna kafana, dva lokala. Ovo je blizu pozorista, tj. filozokog fakulteta, nisam bio u toj kod teniskih terena.
Dali_man Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 16 minutes ago, pacey defender said: Čekaj, dve kafane istog naziva naslonjene jedna na drugu? Je li druga mehana bila ranije preko reke, ispod zidina kod onih teniskih terena? B1: Ista kafana, spojena dva lokala u jedan, izmedju zajednicka kuhinja B:2 Bila, sad je tu kafana Biser.
pacey defender Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) 11 minutes ago, Joe D said: Jedna kafana, dva lokala. Ovo je blizu pozorista, tj. filozokog fakulteta, nisam bio u toj kod teniskih terena. Da, jasno. Dobra je Mehanara. Evo i ja ću pohvaliti Dagija. edit: hvala, Dali. Edited February 10, 2020 by pacey defender
MayDay Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Za vikend sam bila u kafancetu "Kod Nene i Pedje" u Novim Banovcima. U okviru kuvera se dobija usoljena neka bela recna ribica koja je savrsena. Sluze sa crnim i mladim lukicem. Ludilo je! Ne znam sta je, moze biti neki klen ili skobalj. Nema corbe, nego sluze riblji paprikas koji je savrsen. Savrsen! I posle sam jela przenog smudja i to je sve bilo besprekorno. Ali ne bih zapucala tamo zbog smudja. Zapucala bih zbog paprikasa.
Haralampije Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 daleko je to od savrsenog paprikasa...pisao sam onomad...elem, mozda su se popravili
stajebrebilo Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Bio i Niš...Overio Zvrk 2x, odlican rostilj, kiseli kupus zalecio nocne rane, rakija, dezert, sve po redu. Kod Rajka smo bili na dorucku, obilno i sasvim korektno...na ulici smo jeli neki rostilj na onoj raskrnici kod pozorista, nemam pojma kako se zove ali bila guzva ispred pa rekosmo sigurno valja...cene primetno nize od BG i NS. Mrak na zalost nije stigao na red, u Meze nismo nasli mesto ( subota vece), tako da se moramo vratiti jos koji put.
Recommended Posts