Skyhighatrist Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Ćerka ima Redmi 9 sa 10w chargerom, ja imam Poco sa 33w. Jel' safe da se i ona puni sa 33w ili da odma' zovem vatrogasce?
renne Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Ako nema blokada napona u samim opcijama telefona nemojte
djeneralche Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Da li je iko isao u ove drzave sto je trebalo da se ukine roming, BiH, MK itd, jel to funkcionise?
bradilko Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 6 minutes ago, djeneralche said: Da li je iko isao u ove drzave sto je trebalo da se ukine roming, BiH, MK itd, jel to funkcionise? zar nije to od prvog jula?
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 33 minutes ago, djeneralche said: Da li je iko isao u ove drzave sto je trebalo da se ukine roming, BiH, MK itd, jel to funkcionise? u cg sam trenutno roming šljaka sve u 16, al imaju i oni roming paketi(m:tel 10)koji meni vrši posao dok sam ovde
djeneralche Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 36 minutes ago, bradilko said: zar nije to od prvog jula? Tnx, pozdravio sam se sa mozgom.
djeneralche Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u cg sam trenutno roming šljaka sve u 16, al imaju i oni roming paketi(m:tel 10)koji meni vrši posao dok sam ovde Spominjao sam vec, telekom u BiH, a verovatno i u CG ima roming paket gde imas neogranicen internet. Ja da zivim u BiH kupio bi srpsku karticu i za 1700d imao neogranicen mobilni internet. Koliko ja znam neogranicen mobilni internet ne postoji ni u jednom paketu u Srbiji.
Sludge Factory Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Imate li neki info pokrecu li Solak i Djilas™ mobilnu telefoniju ili ipak ne?
dragance Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Sve što je Facebook: whatsapp, Instagram i fb su crkli na globalnom nivou.
Recommended Posts