Simon Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Одлучио сам да купим овај, чисто због носталгије и да се подсјетим како се пише са типкама. Link to comment
Simon Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Десни је историја, лијеви је као нова дотјерана верзија. Link to comment
ToniAdams Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 a, kul. kolko novca? i jel smartfon? Link to comment
ToniAdams Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 pa dobro, zvuci ko zgodna zezalica Link to comment
Sestre Bronte Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 ja imam crno zlatni 6310i kome baterija i dalje traje oko 7-8 dana Link to comment
Bustin Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 juce sam uzeo Oneplus 5t - sweet!!! Link to comment
Moća Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 :drool: kakav je i koliko? Sent from my Le X620 using Tapatalk Link to comment
Bustin Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 559. Meni fantastican. Do sada Sam imao keca I dvojku... Veliki upgrade. Link to comment
Azdaja Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Veliki sam zaljubljenik u one+ priču pogotovo onu sa početka ali ovo izbacivanje novih modela je malo smor ako čovek pljune za njihov "flagship" lovu pa nakon šest do osam meseci izadje novi. :/ Link to comment
Mil@n Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 (edited) Veliki sam zaljubljenik u one+ priču pogotovo onu sa početka ali ovo izbacivanje novih modela je malo smor ako čovek pljune za njihov "flagship" lovu pa nakon šest do osam meseci izadje novi. :/ Pa naravno da će da izađe novi, ali hardware je toliko odmakao da možeš da preskočiš model dva pa vijaš tek tamo neki sledeći da bi imalo smisla nadograditi, pogotovu ako se radi o flegšipovima. Recimo ja imam huawei mate 9 i nema ama nikakvog smisla da uzimam 10 koji je skoro izašao za ne znam, malo bolju kameri u staklenu pozadinu umesto aluminijumsku (što nisam ni siguran da je bolje rešenje). Edited November 22, 2017 by Mil@n Link to comment
Azdaja Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Tačno tako. Ja vise aludiram na činjenicu da je Pera dao 500e dva - tri meseca po izlasku one+5 za telefon. Pera tri-cetir meseca potom vidi da je za 59e extra i malo vremena mogao imati duplo bolji telefon. U mom slučaju pljunuo sam pare za s8 da bi ovi OPPO smradovi izbacili one+5t tri meseca posle. :) A rekli su da neće biti verzije sa t. Link to comment
Deda Drda Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Postavio sam ovo pitanje i na drugom topicu ali od viška glava ne boli Molim dobre ljude za pomoć. Sin mi je trenutno u Vijetnamu i kaže da su mobilni telefoni dosta jeftini. Interesuje ga da li mogu da se koriste kod nas? Da li je potrebno neko podešavanje i ako jeste možda kontakt za neki pouzdan servis gde mogu da se raspitam. U pitanju je Google Pixel 2. Hvala unapred na pomoći. Link to comment
renne Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Ako nije sa mreže onda je spremaz za upotrebu, ako jeste, onda ga valja otključati, treba root pa otključavanje Link to comment
Recommended Posts