ToniAdams Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 ma ok, al i tako su im sljustili rok trajanja na max dve godine fazon, tako da tesko mogu da zastare. imam stari s3mini koji povremeno koristim, i i dalje sljaka sve na njemu. Link to comment
defibrilator Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taman koliko i baterija <_< ma ok, al i tako su im sljustili rok trajanja na max dve godine fazon, tako da tesko mogu da zastare. imam stari s3mini koji povremeno koristim, i i dalje sljaka sve na njemu. Link to comment
ToniAdams Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 e prtz, uzo preko neta za 8,90 i drzi ko prava. nisam ja vjevjerica. Link to comment
ToniAdams Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Kakav kurac su ovi samsunzi, posle deset dana korišćenja morao da odradim fabrički reset jer nije pokazivao nove poruke i bilo kakva obaveštenja, sad opet poludeo, u fazonu iznebuha izbaci allert da će povezivanje na mobilnu mrežu uzrokovati povećanjem računa plus kad kucam autokorekt smišlja nove reči. Ima da ga bacim i vratim se na 925. Link to comment
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Kakav kurac su ovi samsunzi, posle deset dana korišćenja morao da odradim fabrički reset jer nije pokazivao nove poruke i bilo kakva obaveštenja, sad opet poludeo, u fazonu iznebuha izbaci allert da će povezivanje na mobilnu mrežu uzrokovati povećanjem računa plus kad kucam autokorekt smišlja nove reči. Ima da ga bacim i vratim se na 925.E cvrc... Link to comment
ToniAdams Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 bezezanja, sad tek vidim kolka je steta sto ubise win na mobu. nebo i zemlja. Link to comment
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 bezezanja, sad tek vidim kolka je steta sto ubise win na mobu. nebo i zemlja.Pa ja govorio.... Link to comment
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 vise jedan!Meni riknula , još ne mogu da prežalim...A i stoji mi eksterna baterija džabe... Link to comment
nisam ja Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 ja još rabim њиндњос, тј. мицрософт. ugovor mi istekao, a telefon radi kao prvog dana. mada zlobnici će reći da sam nezahtevan korisnik. -_- U ostalim vestima je to da su mi računi naprasno veći a interneta nema praktično. moram na onu njinu tezgu da ih kinjim i da se cenjkam. A ne znam ni šta hoću. Šta je dobro danas, šta da tražim? nerveško tele je u pitanj' Link to comment
renne Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 pa sad imaš neograničene pakete najmanji je sa 1.5 giga neta 1250 dinara Link to comment
ToniAdams Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 jer ima neki kul app za skeniranje vizitki? ono, da napravi kontakt u telefonu i ubaci podatke. da probam sacuvati makar neke pre nego ih izgubim po obicaju. Link to comment
Alec Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Ja koristim CamCard, nije losa... www.camcard.com Link to comment
Recommended Posts