JozoMujica Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 -_- samo da potvrdim nakon nekoliko meseci korišćenja da je e51 jedna izvanredna mašina.
korindjar Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 samo da prijavim da ne ocekujete mnogo od ovih novijih i boljijih nokijinih modela sto se tice kamere i carl zeiss optike - u pitanju je 1 govno
Valk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ovo sam uzela:Nokia 6500 classic ''debeo je'' (ako se to sme tako nazvati) 9.5 mm.Inače ima 1 gb SVOJE memorije tako da dodatna kartica ne treba :)specifikacija
Dionysos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Inače ima 1 gb SVOJE memorije tako da dodatna kartica ne treba :)pih... moj ima karticu od 2GB i vec mi nedostaje prostora....
Valk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pih... moj ima karticu od 2GB i vec mi nedostaje prostora....Uvek me je fasciniralo kako neki ljudi imaju potrebu da ceo svoj HD nose sa sobom.. :PAko me ''vadi'', u drugom telefonu imam još preko 512MB '' ''
Dionysos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Uvek me je fasciniralo kako neki ljudi imaju potrebu da ceo svoj HD nose sa sobom.. :PAko me ''vadi'', u drugom telefonu imam još preko 512MB '' ''Mene je uvek fasciniralo kako neki ljudi imaju potrebu da budu pokretna prodavnica telefona :PA prostor - mjuza naravno (i poneki muzicki spot, SOAD, Rammstein, Severina i tako to ), sta ako, slusajuci Led Zeppelin, u jednom trenutku odlucim da predjem na Britni Spirs, a nisam imao mesta na kartici da i nju stavim :(Delimicni ontopik:samo da potvrdim nakon nekoliko meseci korišćenja da je e51 jedna izvanredna mašina.E51 sam video prekasno, odnosno vec kupio ovo btw. nedavno video druga sa tim (mojim) telefonom i ja sve odusevljen kao "e, izabrao si isti telefon ko i ja", a on "sta izabrao? poliz'o sladoled i dobiJo"a ja puk'o tol'ke pare najavili su e66 i taj izgleda strahobalno.no nonsense telefoni.uf.. prodato :D (cim nadjem vremena)
Valk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mene je uvek fasciniralo kako neki ljudi imaju potrebu da budu pokretna prodavnica telefona :PMoranje je u pitanju <_< i moja nokiJa je lepša od tvoje :spoiledbrat:
Dionysos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kako kaze stara srpska poslovica: Beauty is in the eye of the beer holderp.s. Poslato sa mog mocnog telefona.
nesha taxista Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ne znam gde si kupio fon, ali bi uz njega trebalo da ide disk sa softverom. Svakako ga imaš na siemensovom sajtu, malo googla i downloada će da reši problem.Ma polovan, to je bila zamena za nešto drugo, svejedno hvala, sredio sam nešto.
Takeshi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Samsung E590Naravno, potpis dizajnera je bio presudan -_-
nexus13 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Poludeo sam danas zbog prebacivanja imenika iz stare Nokije u drugu, pa da napisem resenje problema ako nekome zatreba. Naravno, posao se moze zavrsiti preko Nokia PC Suitea, medjutim stari telefon nema BlueTooth, a data kabl sam negde zaturio, memorijske kartice nisu kompatibilne... Nove Nokije imaju aplikaciju Switch razvijenu za sinhronizaciju telefona i prebacivanje podataka sa jednog na drugi. Stare Nokije nemaju taj program, ali se problem resava startovanjem Switcha na novom telefonu i povezivanjem sa starim preko BT ili InfraReda. Novi telefon starom posalje aplikaciju koja se startovanjem instalira i sama ponudi prebacivanje podataka. Mogu se prebaciti samo kontakti ili audio, video zapisi u kompletu, pojedinacno, po zelji...sad mi kazes... <_<
Dionysos Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 kupljeno.... kvalitetno odradjeno...Mrzim te!Možda bi trebalo na no comment ili Laugh temu, ali neka je ovde
JozoMujica Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 (edited) sad mi kazes... <_<šta, to niste znali? :P Možda bi trebalo na no comment ili Laugh temu, ali neka je ovde Koliko istine... Edited October 1, 2008 by gotivac
Dankan Ajdaho Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Postaviću ovo pitajnje na dva mesta, nisam siguran gde pripada, pa nek moderatori brišu suvišno, dakle;Imam Samsung D880, sa dve kartice, telefon funkcioniše sasvim OK, medjutim, nije problem u tome.Problem je u sledećem; prvi put posedujem Samusngov telefon, i po prvi put sam se susreo sa đubretom od softvera zvanim "Samsung PC studio 3".Dakle, teško je poverovati koliko je to sranje od aplikacije. Najviše me nervira što ne mogu da bekapujem poruke koje su duže od 160 karaktera, niti da pišem iste putem PC-a ako imaju više od 160 karaktera...Sam proces konektovanja, čitanja podataka sa telefona...brrrrrPitanje za upućene: postoji li neki kršten softwer koji funkcioniše i za Samsungove mobilne, a koji je bolji i lakši za upotrebu, naročito što se tiče baratanja SMS-ovima? Bio bih beskrajno zahvalan ukoliko neko pomogne.
Recommended Posts