Frank Pembleton Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 imaš elektru u Starom MerkatoruOdlični, kupio kod njih par telefona, jedan iz paketa otključao.Nikad problema za svaku preporuku!Send from WC šolja by BVK
mustang Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) iphone-s su nevidjeni shit. jedva cekam da mi ugovor istekne i da ga se trsim1. baterija bez oklopne baterije nista ne znaci, jer traje 3 sata2. nabijem na ajfon na ajfon imap jer sam se izgubila milion puta3. kochi (sto znaci da stalno moras updates da radis) i da ga gasis i palisprednost su rezolucija ekrana, zvuk i kameramislim da cu uzeti htc one x cim mi ugovor istekne Edited April 4, 2013 by mustang
barrcode Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ovo pod 3 više deluje kao da je android u pitanju - čemu onda prelazak na android kada istekne ugovor?
jms_uk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 iphone-s su nevidjeni shit. jedva cekam da mi ugovor istekne i da ga se trsim1. baterija bez oklopne baterije nista ne znaci, jer traje 3 sata2. nabijem na ajfon na ajfon imap jer sam se izgubila milion puta3. kochi (sto znaci da stalno moras updates da radis) i da ga gasis i palisprednost su rezolucija ekrana, zvuk i kameramislim da cu uzeti htc one x cim mi ugovor istekneKoji model imas?
Indy Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jbt ja sam tek sad video koliki su ekrani na nekim ovim novim smartfonima. To su valjda oni "phablet". Ovi nasi Kinezi i ostali kosooki samo pice po njima. Koliko li tome traje baterija, zna li neko? Mene nervira iPhone (4), intenzivno koriscenje ne moze da izgura ni ceo dan (mislim bas non-stop GPS, razni Apps, poneki poziv/SMS, i tako to... do predvece baterija u crvenom).
eye of the beholder Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Mislim da ni jedan telefon (osim možda note-ova, koji su više mini tableti nego telefoni) ne može da izdrži 24h sa uključenim "3g"-om i korišćenjem navigacije! Ču mene 24h, ni 18h! Edited April 4, 2013 by eye of the beholder
wall Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jbt ja sam tek sad video koliki su ekrani na nekim ovim novim smartfonima. To su valjda oni "phablet". Ovi nasi Kinezi i ostali kosooki samo pice po njima. Koliko li tome traje baterija, zna li neko? Mene nervira iPhone (4), intenzivno koriscenje ne moze da izgura ni ceo dan (mislim bas non-stop GPS, razni Apps, poneki poziv/SMS, i tako to... do predvece baterija u crvenom).Ih pa meni ode baterija za par sati sa GPS-om. A ugreje se kao zaboravljena ringla.
eye of the beholder Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Tek sad vidim "phablet"!Ko izmišlja ove nazive ...
radisa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ih pa meni ode baterija za par sati sa GPS-om. A ugreje se kao zaboravljena ringla.A koja je svrha koristit ceo dan GPS na bateriju? Ako se voziš kolima stavi ga na punjač, a ako se ne voziš, koji andrak ti treba GPS non-stop? I inače, meni se na Ascendu 300G (Huawei) gasi GPS čim se ugasi i ekran, što je i logično, zar ne?
Dionysos Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 gasi GPS čim se ugasi i ekran, što je i logično, zar ne?па не, ако користиш гпс за фитнес (трчање, вожња бајса и слично), тј. вођење статистике
wall Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 A koja je svrha koristit ceo dan GPS na bateriju? Ako se voziš kolima stavi ga na punjač, a ako se ne voziš, koji andrak ti treba GPS non-stop? I inače, meni se na Ascendu 300G (Huawei) gasi GPS čim se ugasi i ekran, što je i logično, zar ne?A jbg dešavalo mi se... Ostane punjač za avto tamo gde ne treba i tako...
radisa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 па не, ако користиш гпс за фитнес (трчање, вожња бајса и слично), тј. вођење статистикеDobro, ovo ima smisla, ali ti opet ne treba ceo dan, nego sat-dva koliko se mučiš baviš sportom.
copkillah Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dobro, ovo ima smisla, ali ti opet ne treba ceo dan, nego sat-dva koliko se mučiš baviš sportom.Ima jedna super fora koju sam ja otkrio na skijanju, po pitanju uštede baterije. Koristio sam SportsTracker da vidim koliko sam skijao i naravno jasno je da to sve jede bateriju. E sada, ja sam lepo uključio airplane mode, dakle sve ostalo je bilo isključeno pogotovo mobilna mreža, uključio samo GPS, pomenuti program i muzički plejer. I npr ako izađem na stazu u pola 10 i ostanem do 16h, baterija mi je u najgorem slučaju bila na recimo preostalih 30-ak posto. U to treba uračunati i poneka fotkanja koja takođe troše bateriju.Naravno to je sve u slučaju ako vam treba samo GPS, ali ne i telefon kao takav.
Recommended Posts