porucnik vasic Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Мајмуни су кеса. :P Sent from my iPhone using Tapatalk
Dionysos Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 jej Amazon Greenlights Full Seasons of Mad Dogs, The Man in the High Castle, The New Yorker Presents, and Children’s Shows Just Add Magic and The Stinky & Dirty Show http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=176060&p=irol-newsArticle&ID=2017722
porucnik vasic Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 jej http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=176060&p=irol-newsArticle&ID=2017722 Ово је збиља одлична вест.
copkillah Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ово је збиља одлична вест. ja skinuh upravo The Man in the High Castle pa će valjda doći na red ovih dana
B_B Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 The City & the City may become a four-part BBC drama bi me obradovalo jako, iako mislim da bi bilo tesko ekranizovati setting price dva grada na istom mjestu, tj. jedan, ali da ne ulazim u detalje :). A Kim Bodnia kao Borlu djeluje kao super ideja.
porucnik vasic Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ne kažu kada :( , ali je dobra vest.Мислим да вреди да се сачека. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mil@n Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ne znam da li je spominjao neko mini seriju Ascension? Na wiki piše da serija ima 6x1 sat epizoda ali u pitanju je greška, ima tri oko sat, verovatno ima 6 po pola sata, koje su spojene. Priča je jako dobra, stalno se razvija uglavnom u dobrom smeru. Problem je u užasnom kastingu i klimavoj glumi. Biće vam zanimljivo da vidite Number 6 iz Battlestar Galactice, manje više svi ostali su neuverljivi i neumorno ukazuju na to kroz svako pojavljivanje na ekranu. Ne kajem se što sam pogledao, though. Gledljivo je.
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Мислим да вреди да се сачека. saglasje - pilot epizoda je baš dobra
ivy Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su a uzela sam da gledam nesto klasike i bbcija http://www.imdb.com/title/tt0862620/ ja jako volim Rusella T. i moj najnesrecniji dan u zivotu je bio kada je napustio Dr Who kru tako da cu ovo da gledam..
Lrd Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su W-T-M-I-L
ivy Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 o-k a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala.. odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme..
Lrd Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 o-k a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala.. odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme.. Imaš po ovom topiku nekoliko vrrrrrrhunskih, a među njima i najbolju SF seriju svih vremena.
freakns Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 taman sam se spremao da odustanem od 100... kada ono, poslednje dve epizode druge sezone cekam trecu sezonu sada definitivno
Recommended Posts