Jump to content
IGNORED

SF serije

Shan Jan

Recommended Posts

Posted

Мајмуни су кеса. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ово је збиља одлична вест.

ja skinuh upravo The Man in the High Castle pa će valjda doći na red ovih dana

Posted

Ne kažu kada :( , ali je dobra vest.

Мислим да вреди да се сачека.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 weeks later...
Posted

Ne znam da li je spominjao neko mini seriju Ascension?

Na wiki piše da serija ima 6x1 sat epizoda ali u pitanju je greška, ima tri oko sat, verovatno ima 6 po pola sata, koje su spojene. 

Priča je jako dobra, stalno se razvija uglavnom u dobrom smeru. Problem je u užasnom kastingu i klimavoj glumi. Biće vam zanimljivo da vidite Number 6 iz Battlestar Galactice, manje više svi ostali su neuverljivi i neumorno ukazuju na to kroz svako pojavljivanje na ekranu. 

Ne kajem se što sam pogledao, though. Gledljivo je. 

Posted

Мислим да вреди да се сачека.

saglasje - pilot epizoda je baš dobra

Posted

zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su

a uzela sam da gledam nesto klasike  :lolol:  i bbcija  http://www.imdb.com/title/tt0862620/

ja jako volim Rusella T. i moj najnesrecniji dan u zivotu je bio kada je napustio Dr Who kru  :cry:

tako da cu ovo da gledam..

Posted

zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su

W-T-M-I-L

Posted

o-k   :lolol:

a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala..

odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme..

Posted

o-k   :lolol:

a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala..

odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme..

Imaš po ovom topiku nekoliko vrrrrrrhunskih, a među njima i najbolju SF seriju svih vremena.

Posted

taman sam se spremao da odustanem od 100... kada ono, poslednje dve epizode druge sezone :Hail:

cekam trecu sezonu sada definitivno :jerry: