Jump to content
IGNORED

SF serije

Shan Jan

Recommended Posts

Posted

Може 'ладно да се отвори топић за серију.

Posted

jeli vini, sto se ovaj naprosto ne vrati malo ranije u proslost i ne zvekne zeljka ivaneka?

sta koji moj ludi sesirdzija i gluposti?

Pa već ga je zvekno i ništa se nije desilo, zašto bi sad išao dalje u prošlost i zajebavao se sa paradoksom kad ovaj očigledno i nije bio uzročnik pandemije.

Ili zasto se ne vrati u trenutak pred samo izbijanje epidemije, da ustanovi sta se stvarno dogodilo, ko je kriv, itsl?

Sve što rade ti radio-amateri iz budućnosti, rade na osnovu one jedne falične Kasandrine poslenice - pomenula je Ivaneka, oni su odmah utripovali da je on uzročnik, zajebali se, sad dalje nabadaju i improvizuju oko nekakvih majmuna.

Ja bih se kladio da je deda sa šeširom u stvari isto time traveler ali iz nekog drugog vremena, možda iz budućnosti u kojoj se pandemija nije desila? Nadam se da neće mnogo da boli plitkoumni mindfuck koji nas skoro sigurno čeka na kraju sezone...

Posted

Зар теби онај чича не личи на убијеног?

Posted

Pa već ga je zvekno i ništa se nije desilo, zašto bi sad išao dalje u prošlost i zajebavao se sa paradoksom kad ovaj očigledno i nije bio uzročnik pandemije.

Sve što rade ti radio-amateri iz budućnosti, rade na osnovu one jedne falične Kasandrine poslenice - pomenula je Ivaneka, oni su odmah utripovali da je on uzročnik, zajebali se, sad dalje nabadaju i improvizuju oko nekakvih majmuna.

Ja bih se kladio da je deda sa šeširom u stvari isto time traveler ali iz nekog drugog vremena, možda iz budućnosti u kojoj se pandemija nije desila? Nadam se da neće mnogo da boli plitkoumni mindfuck koji nas skoro sigurno čeka na kraju sezone...

pa nije ga na vreme zveknuo. a u prvoj kaze ivanek da se vec znaju iz 97.

Зар теби онај чича не личи на убијеног?

lici i pominje oziljak koji bi mogao biti rupa od metka, samo je cirka metar ipo visociji.

Posted

Kako na vreme, to si ti nešto sam učitao. A u '87 je išao po neke informacije, ne da bi ga ubio. Dakle gledaćemo opet Ivaneka sa perikom i tonom šminke...

Posted

ok, moguce, nek bude da su miroljubivo isli po neke podatke.

ipak serija je bulja. 

evo ti na primer momenat sa satom - sat iz buducnosti u dodiru sa satom iz sadasnjosti proizvodi eksploziju i kojoj biva unisten,

kako onda i dalje postoji u buducnosti, iz koje je vracen u sadasnjost?

bulja je serija. nemoj da kukas posle.

Posted

lici i pominje oziljak koji bi mogao biti rupa od metka, samo je cirka metar ipo visociji.

Та разлика у висини јес'занимљива. 

Posted

mozda su ga razvukli ko ogulin culibrk.

Posted

Gledaću i dalje 12 marmuna, ali samo zato što sam budala. Ovi paradoksi i nelogičnosti mi ne smetaju, nisam neki zakleti vinista™, ali je, bre, dosadno, a lažni Željko Mitrović i lažna Naomi Vots su baš bledi i slabi likovi.

Posted

ejmen tu det :fantom:

bas bledi, mada je ona, ponavljam, slatka.

Posted (edited)

Željko Mitrović i lažna Naomi Vots su baš bledi i slabi likovi.

Nisam još odgledao treću, ali ovo stoji. Jbg, nisam ni očekivao neke ne znam kakve likove ovde.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Почеше мајмуни да се распадају од треће епизоде. 

• 2 weeks later...
Posted

uini, kako idu majmunini?

jeli cemu?

Posted

Mnjah, u pravu je Vasić gore. Sad kao treba da nam bude stalo do toga šta sedešava u 2043., neki Walking Dead-like sukob dve grupe preživelih od kojih su jedni ovi vremeplovci a drugi su kao muahaha bad guys :yawn2: Plus imamo klasičnu time-travel idiotariju po kojoj te putovanje kroz vreme šalje i kroz prostor tačno gde treba da budeš, pa Cole magično stiže ne samo u 2014. nego tačno na Haiti 2014. <_<