Filozof manijak Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Meni je npr. zanimljiva razlika u godinama između ženika i neveste...
djeneralche Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Prva komsinica bila u uzem izboru, top 5 cini mi se.
Djuro Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 (edited) 3 hours ago, namenski said: Da vidimo dalje Kolindine patnje u tamnici naroda, 1 tlaciteljki od zemlje: Doduse, женик je bio bez zanimanja, 1 dzabalebaros, hohstapler, secikesa i probisvet... otkud ova cirilica, u drzavnog organa 1952.?? Ja sam negde citao da je u YU bilo zatrto sve sto je srpsko, cccc. Edited May 23, 2023 by Djuro 1
Filozof manijak Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Meni je npr. simptomatično koliko se SFRJ održala nakon njegove smrti Uspešno su za njegova vakta rešeni antagonizmi između srpskog i hrvatskog ...not
Roger Sanchez Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 S tim da su u tom ''antagonizmu'' Hrvati bili ustavobranitelji (Titovog ustava iz 1974.) i AVNOJoljupci (Titovih AVNOJevskih granica)
Filozof manijak Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 ljupci avnojevskih granica ali ne i ljupci avnojevske države Quote „Evo me pred vama. Ja sam svoju dužnost izvršio, Jugoslavije više nema.” — Stjepan Mesić u Hrvatskom saboru
Mel Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 ah ne ne ne, to sam ladno chitala kako je chovek pogreshno shvacen. Kao on je izvrsio svoju duznost (neku levu), Jugoslavije vise nema (desilo se). Dve nepovezane akcije...
Roger Sanchez Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 24 minutes ago, Filozof manijak said: Mda, pogotovu u Bosni Taj can of worms su Srbi načeli, a Hrvatska pomogla opet zatvoriti (barem vanjsku ambalažu) Daytonom Govorimo o predtuđmanovskom (i predmesićevskom) dobu, recimo ovome: Quote Borisav Jović 26. marta 1990. godine: “Sastanak koordinacije – u SR Srbiji. Učestvuju svi čelni funkcioneri. Naš cilj je da izbegnemo krvoproliće, da uspostavimo granicu unutar koje se neće ratovati. Van te granice se ne može izbeći, jer Bosna i Hercegovina neće moći da opstane kao država, a bitka oko teritorija bez krvi je teško zamisliva”.
Roger Sanchez Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Ako i jesam, urnebesan sam u Titovim, AVNOJevskim granicama 1
Recommended Posts