Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pravosuđe u Srbalja

Featured Replies

Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. :fur:
Kakvi debili majko mila!
BTW, dok je tamo bila BKTV (ako govorimo o zgradi bivšeg aeroinženjeringa) pojavljivala se voda u podrumskim prostorijama, ali to je bilo zbog blizine reke...
Ali radilo je sve i to na struju...

... Shiit has hit the fan...

• Replies 1.9k
  • Views 208.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji su stajali u biblioteci, i na jednom od njih bilo obaveštenje da se ne pali, jer je pokvaren. Ako bi ga ko god slučajno upalio, on je odmah počinjao da zuji jako, i posle 5-10 minuta počinjao da

• oborih prvu presudu koju je sudija donela u svojoj karijeri. beskrajno dobar osećaj pošto je bila užasno pristrasna.

• Za nedelju dana će biti 15 godina kako je ona Republički javni tužilac, i taj period je obeležen procvatom svih oblika kriminala i korupcije u zemlji, brutalnim nasiljem države nad pojedincima, bizarn

Posted Images

3 hours ago, Hamlet Strašni said:

Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. :fur:

Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina

Ja sam u sudu radio 2001 - 2004. I tada su već sve pisaće mašine bile na struju.

Jel radi treci sud?

• 2 weeks later...

Sto je brzo, to je i kuso.

Edited by Nesh

Onaj sto je divljao kolima pre mesec dana u Strahinjica Bana, uleteo u kafic, poslao dvoje u urgentni je priznao krivicu, dobio godinu dana da bude kuci bez nanogice I ne sme da vozi 6 meseci....

Efikasnost na prvom mestu. 

Edited by Lezilebovich

kako to misle kuci bez nanogice? kakva je to tachno kazna?

sent from bubamoto

Pa nikakva. Apsolutno bez kazne za divljanje u centru I beg sa mesta nesrece.

Ahahahahahaha 

Jbt, neki gastos anonimus, wannabe krimos

Pa onda da ne čudi kad Babić tuži vozača onog auta u kom je stradala nesretna žena što su ga omeli i zbog njih zakasnio

Nije bas bilo ko, s obzirom da je I Loncar dosao tad do urgentnog da proveri ove sto su nastradali (ili ovog ko je napravio sranje)

On 9.7.2019. at 20:22, ultra plasticni said:

Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina

Najjača je fora iz vremena sankcija oko pisaćih mašina. Trebao mi izvod iz MKR na medjunarodnom obrascu. I odem ja u SO Savski venac i tražim, i oni mi daju na medjunarodnom obrascu, ali popunjeno ćirilicom:laugh: Ja kažem: pa dobro šta da radim ja sa ovim popunjen je ćirilicom. Tetka mi odgovara: imamo samo lepeze na ćirilici:laugh: A ti se gradjanine snadji....

• 3 months later...

EKaYwYmXkAEmPc4.jpg

• 1 month later...

http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html

"Mi imamo, dakle, u jednoj Francuskoj, gde u njihovom ustavu sudstvo i nije grana vlasti, nego autoritet, a sudije i tužioce postavlja predsednik države. E, a kod nas, dakle, umesto predsednika države, umesto, dakle, da recimo predsednik Vučić postavlja sudije, ovde imamo da oni koji sede sa kriminalcima u hotelu 'Šumadija' (to rade)", kazao je Ilić.