Frank Pembleton Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. Kakvi debili majko mila!BTW, dok je tamo bila BKTV (ako govorimo o zgradi bivšeg aeroinženjeringa) pojavljivala se voda u podrumskim prostorijama, ali to je bilo zbog blizine reke...Ali radilo je sve i to na struju... ... Shiit has hit the fan...
ultra plasticni Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina
Hamlet Strašni Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ja sam u sudu radio 2001 - 2004. I tada su već sve pisaće mašine bile na struju.
Nesh Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 (edited) Sto je brzo, to je i kuso. Edited July 22, 2019 by Nesh
Lezilebovich Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 (edited) Onaj sto je divljao kolima pre mesec dana u Strahinjica Bana, uleteo u kafic, poslao dvoje u urgentni je priznao krivicu, dobio godinu dana da bude kuci bez nanogice I ne sme da vozi 6 meseci.... Efikasnost na prvom mestu. Edited July 23, 2019 by Lezilebovich
gospa buba Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 kako to misle kuci bez nanogice? kakva je to tachno kazna?sent from bubamoto
Lezilebovich Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Pa nikakva. Apsolutno bez kazne za divljanje u centru I beg sa mesta nesrece.
vememah Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 http://rs.n1info.com/Vesti/a501892/Kolima-uleteo-u-kafic-u-Strahinjica-Bana-i-dobio-kucni-pritvor-bez-nanogice.html
James Marshall Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Ahahahahahaha Jbt, neki gastos anonimus, wannabe krimos Pa onda da ne čudi kad Babić tuži vozača onog auta u kom je stradala nesretna žena što su ga omeli i zbog njih zakasnio
Lezilebovich Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Nije bas bilo ko, s obzirom da je I Loncar dosao tad do urgentnog da proveri ove sto su nastradali (ili ovog ko je napravio sranje)
Tresko Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 On 9.7.2019. at 20:22, ultra plasticni said: Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina Najjača je fora iz vremena sankcija oko pisaćih mašina. Trebao mi izvod iz MKR na medjunarodnom obrascu. I odem ja u SO Savski venac i tražim, i oni mi daju na medjunarodnom obrascu, ali popunjeno ćirilicom Ja kažem: pa dobro šta da radim ja sa ovim popunjen je ćirilicom. Tetka mi odgovara: imamo samo lepeze na ćirilici A ti se gradjanine snadji....
napadaj Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html "Mi imamo, dakle, u jednoj Francuskoj, gde u njihovom ustavu sudstvo i nije grana vlasti, nego autoritet, a sudije i tužioce postavlja predsednik države. E, a kod nas, dakle, umesto predsednika države, umesto, dakle, da recimo predsednik Vučić postavlja sudije, ovde imamo da oni koji sede sa kriminalcima u hotelu 'Šumadija' (to rade)", kazao je Ilić.
Recommended Posts