Jump to content
IGNORED

Pravosuđe u Srbalja

Muwan

Recommended Posts

Posted
Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. :fur:
Kakvi debili majko mila!
BTW, dok je tamo bila BKTV (ako govorimo o zgradi bivšeg aeroinženjeringa) pojavljivala se voda u podrumskim prostorijama, ali to je bilo zbog blizine reke...
Ali radilo je sve i to na struju...

... Shiit has hit the fan...

Posted
3 hours ago, Hamlet Strašni said:

Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. :fur:

Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina

Posted

Ja sam u sudu radio 2001 - 2004. I tada su već sve pisaće mašine bile na struju.

Posted

Jel radi treci sud?

Posted

Trebalo bi da radi...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sto je brzo, to je i kuso.

Edited by Nesh
Posted (edited)

Onaj sto je divljao kolima pre mesec dana u Strahinjica Bana, uleteo u kafic, poslao dvoje u urgentni je priznao krivicu, dobio godinu dana da bude kuci bez nanogice I ne sme da vozi 6 meseci....

Efikasnost na prvom mestu. 

Edited by Lezilebovich
Posted

kako to misle kuci bez nanogice? kakva je to tachno kazna?

sent from bubamoto

Posted

Pa nikakva. Apsolutno bez kazne za divljanje u centru I beg sa mesta nesrece.

Posted

Ahahahahahaha 

Jbt, neki gastos anonimus, wannabe krimos

Pa onda da ne čudi kad Babić tuži vozača onog auta u kom je stradala nesretna žena što su ga omeli i zbog njih zakasnio

Posted

Nije bas bilo ko, s obzirom da je I Loncar dosao tad do urgentnog da proveri ove sto su nastradali (ili ovog ko je napravio sranje)

Posted
On 9.7.2019. at 20:22, ultra plasticni said:

Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina

Najjača je fora iz vremena sankcija oko pisaćih mašina. Trebao mi izvod iz MKR na medjunarodnom obrascu. I odem ja u SO Savski venac i tražim, i oni mi daju na medjunarodnom obrascu, ali popunjeno ćirilicom:laugh: Ja kažem: pa dobro šta da radim ja sa ovim popunjen je ćirilicom. Tetka mi odgovara: imamo samo lepeze na ćirilici:laugh: A ti se gradjanine snadji....

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html

"Mi imamo, dakle, u jednoj Francuskoj, gde u njihovom ustavu sudstvo i nije grana vlasti, nego autoritet, a sudije i tužioce postavlja predsednik države. E, a kod nas, dakle, umesto predsednika države, umesto, dakle, da recimo predsednik Vučić postavlja sudije, ovde imamo da oni koji sede sa kriminalcima u hotelu 'Šumadija' (to rade)", kazao je Ilić.