July 9, 20195 yr Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. Kakvi debili majko mila!BTW, dok je tamo bila BKTV (ako govorimo o zgradi bivšeg aeroinženjeringa) pojavljivala se voda u podrumskim prostorijama, ali to je bilo zbog blizine reke...Ali radilo je sve i to na struju... ... Shiit has hit the fan...
July 9, 20195 yr 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Зграда првог суда у Бул. НТ још увек нема струје после поплаве и суђења се и даље не одржавају. Поплава је била пре 15 дана. Па да ли је могуће. Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina
July 23, 20195 yr Onaj sto je divljao kolima pre mesec dana u Strahinjica Bana, uleteo u kafic, poslao dvoje u urgentni je priznao krivicu, dobio godinu dana da bude kuci bez nanogice I ne sme da vozi 6 meseci.... Efikasnost na prvom mestu. Edited July 23, 20195 yr by Lezilebovich
July 23, 20195 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a501892/Kolima-uleteo-u-kafic-u-Strahinjica-Bana-i-dobio-kucni-pritvor-bez-nanogice.html
July 23, 20195 yr Ahahahahahaha Jbt, neki gastos anonimus, wannabe krimos Pa onda da ne čudi kad Babić tuži vozača onog auta u kom je stradala nesretna žena što su ga omeli i zbog njih zakasnio
July 23, 20195 yr Nije bas bilo ko, s obzirom da je I Loncar dosao tad do urgentnog da proveri ove sto su nastradali (ili ovog ko je napravio sranje)
July 30, 20195 yr On 9.7.2019. at 20:22, ultra plasticni said: Poslednja fabrika za proizvodnju pisacih masina zatvorena u Indiji pre 10-ak godina Najjača je fora iz vremena sankcija oko pisaćih mašina. Trebao mi izvod iz MKR na medjunarodnom obrascu. I odem ja u SO Savski venac i tražim, i oni mi daju na medjunarodnom obrascu, ali popunjeno ćirilicom Ja kažem: pa dobro šta da radim ja sa ovim popunjen je ćirilicom. Tetka mi odgovara: imamo samo lepeze na ćirilici A ti se gradjanine snadji....
January 19, 20205 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html "Mi imamo, dakle, u jednoj Francuskoj, gde u njihovom ustavu sudstvo i nije grana vlasti, nego autoritet, a sudije i tužioce postavlja predsednik države. E, a kod nas, dakle, umesto predsednika države, umesto, dakle, da recimo predsednik Vučić postavlja sudije, ovde imamo da oni koji sede sa kriminalcima u hotelu 'Šumadija' (to rade)", kazao je Ilić.