ultra plasticni Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 3 hours ago, vathra said: Koliko sam čuo, uskoro bi NBS trebala da zauzme stav po tom pitanju, posle čega će se predmeti o troškovima obrade kredita rešavati po automatizmu. Udruzenje banaka objavilo danas komunike u dnevnoj stampi preko cele strane
vathra Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Video sam još juče na politikinom sajtu, ali to su sve stare vesti čini mi se, mišljenja kasacionog suda od ranije. Zato se i čeka NBS da prelomi.
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ne znam koliko je ovo isključivo za pravosuđe, ali mećem ovde http://rs.n1info.com/a432692/Vesti/Sud-predsedniku-Vojnog-sindikata-oduzeo-cin-ostao-bez-posla.html
Moća Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Javite kad saznate za banke i kreditie šta su konačno odlučili.
nautilus Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 U takvom stanju sposobnost osumnjicenog _________________ da kontrolise svoje postupke bila je smanjena, ali ne bitno. Konacno kako se kod osumnjicenog ____________________ na osnovu anamnestickih, klinickih i testovnih markera registruje mogucnost recidivantnog, repetivnog, nasilnickog i maladaptivnog funkcionisanja u sklopu strukturisanog poremecaja licnosti to smatramo da je indikativno da se okrivljenom u okviru eventualne kazne izrekne mera bezbednosti medicinskog karaktera a koja se mora sprovoditi u zatvorenim uslovima. WTF? Kako ces odrediti meru lecenja u zatvorenoj ustanovi uracunljivom licu?
halloween Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Možda je mislio na m. b. obavezno lečenje alkoholičara i m. b. obavezno lečenje narkomana pod uslovima iz čl. 83. st. 2. odn. 84.st.2. KZ? Ali i tako, veštak ne sme da prejudicira vrstu kazne uračunljivom učiniocu, a ovaj prejudicira zatvor.
nautilus Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 ma nije, lik nije alkos ili narkoman. pitanje je da li je dusevno bolestan ili ne. u svakom slucaju, ne moze se uracunljivom licu izreci mera, to mi je bizarni momenat.
halloween Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Da, ne može ona iz čl.81. KZ. Edited November 8, 2018 by halloween
Hamlet Strašni Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Danas sam zamalo slomio nogu u privrednom sudu. U sudnici ima ulegnuće u parketu duboko 10 cm, a prekriveno itisononom. Kada sam klecnuo sudija je bila u wtf fazonu, a zapisničarka je rekla, a da tu je rupa. Da sam je bar zaista slomio pa da tužim državu
pbg12345 Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 o jbt mada jebes parket, ja bi tu ubacio kaldrmu/kocku. eno preporodio nam sns grad kockom, ne vidim zasto ne bi i enterijere poceli tako ulepsavati a i dugotrajnije
Pontijak Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Quote Osnovno tužilaštvo u Čačku, odeljenje u Ivanjici, oprostilo je Žarku Veselinoviću krivično delo nelegalne gradnje na Goliji, uz uslov da u humanitarne svrhe uplati 50.000 dinara, saznaje Balkanska istraživačka mreža Odluka je usledila pošto je, po prijemu krivične prijave Ministarstva građevinarstva, tužilac iz Ivanjice zatražio od Osnovnog javnog tužilaštva u Lazarevcu, gde je prebivalište Žarka Veselinovića, da ga sasluša. U dopisu tužilaštva iz Ivanjice piše da je tužilaštvo u Lazarevcu uputilo urgencije za saslušanje Veselinovića 16. i 23. avgusta ove godine, ali se on nije odazvao. Veselinovića je, na kraju, saslušalo tužilaštvo u Ivanjici 16. novembra i tada je doneta odluka o oportunitetu. Objekat na Goliji, koji je nelegalno podignut, ne samo da nije srušen, nego je u međuvremenu i dovršen, saznaje BIRN, a za njega su, prema podacima Agencije za privredne registre, do trenutka objavljivanja ovog teksta izdati lokacijski uslovi. mozemo da budemo ponosni i srecni zbog naseg pravosudja!
mraki Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Branko Lazarević i Miša Banana oslobođeni optužbe za odavanje informacija Šariću
Ras Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 (edited) Južne vesti pišu: Na ponovljenom suđenju pred Višim sudom u Pirotu Zvonko Veselinović osuđen je na 2 godine zatvora zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica, dok je Milan Radoičić oslobođen krivične odgovornosti. Druga dvojica optuženih Goran Makragić i Ivan Stamenović takođe su osuđeni na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine. Presuda nije konačna jer će o njoj odlučivati Apelacioni sud u Nišu. Edited January 16, 2019 by Ras
Recommended Posts