Daddy Cool Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Mora biti Dragana Kosjerina, mada nisam u mogucnosti da proverim neposredno. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Mora da je Dragana jer nijedna druga ne bi mogla da privuče Milogledovu pozornost.... Link to comment
Milogled Bluff Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ko je ona, odaklen je, cime se bavi, iz kakve je kuce? Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Bavila se manekenstvom ranije, to znam sigurno. E sad dal je samo TV lice ili još uvek hoda na pisti ne bih ti znao reći. Inače vrlo pristojno priprema te emisije. Ne trudi se da ostavi utisak nekog Bogom danog stručnjaka ali pripremu odradi vrlo profesionalno tako da ne lupa i ne izleće se... Link to comment
freakns Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 dzabe prica dok ne vidimo slike <_< Link to comment
duda Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 neverovatna sličnost sa sandrom bulok (mislim na prvu sliku, naravno) Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 U međuvremenu, dok mi uživamo u prirodnim lepotama Sport Kluba, Federer rutinski odradjuje Daču. Do 5:5 izjednačeno a sad već Fed set i brejk prednosti... Link to comment
duda Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 U međuvremenu, dok mi uživamo u prirodnim lepotama Sport Kluba, Federer rutinski odradjuje Daču. Do 5:5 izjednačeno a sad već Fed set i brejk prednosti...očekivano ...ipak, dobio je goat malopre jedan lucky shot u nole stilu Link to comment
sherman Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 niko nece da gleda Fekija :( Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ha! Šta je sad Feki promašio na 15:40 za dvostruki brejk... ne bi me začudilo da se sada set okrene nakon toga Link to comment
burekdzija Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ocekivano, 12-0 za Fekija protiv Ferera.Ne znam za vas, i na stranu patriotizam, antagonizam, prstic, nolizam i nadalizam, ali ja kad gledam usporeni snimak Federerovog bekhenda, ja se sav najezim, a kad igram ne "skidam" ni Noletov ni Nadalov udarac nego upravo casovnicarev. (Znam, znam toliko seksualnih aluzija u jednoj recenici...)p.s. Govorim samo o tehnici/stilu. Link to comment
nenad Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ha! Šta je sad Feki promašio na 15:40 za dvostruki brejk... ne bi me začudilo da se sada set okrene nakon toga ovo se, naravno, nije desilo. ferer je izasao na teren nadajuci se da ce federer samoubiti, sto je jos i funkcionisalo do 5:5 do kada je fed promasivao sve sto se moze promasiti. kada je fed poceo ponenesto i da ubacuje u teren sve je bilo gotovo. ako fed ovako lose bude igrao u finalu, conga nije bez sansi. Link to comment
freakns Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Evo slikaprirodni kvaliteti tenisa! da je vise ovakvih slika i tema bi bila zivahnija, garantujem! Link to comment
Milogled Bluff Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Zbog ove bih naucio sta je insajd aut i pasing sot, a mozda cak i odgledao ceo jedan set, od pocetka do kraja! Link to comment
Recommended Posts