Jump to content
IGNORED

ATP World Tour Finals

renne

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Afterburner

81

• anantaram

56

• Jean-Luc Picard

53

• Time Crisis

46

Ne znam jeste li pisali, ali djokovicu je, obzirom na pravila mnogo bolje da izgubi sutra nego da pobedi. paradoksalno je, ali djokovic ce imati mnogo vecu sansu da prodje ako izgubi sutra.uglavnom uplatite singl na tipsu danas!kriterijumi:1. broj pobeda2. broj odigranih meceva3.1 ako dva igraca imaju isti broj pobeda i odigranih meceva gleda se h2h3.2 ako tri igraca ima isti broj odigranih meceva i pobeda gleda se set kolicnik.tako da ako djokovic, dobije ferer nece imati nikakav motiv jer je sigurno prvi i sa bilo kojim porazom, a berdih ima 3:3 (a djokovic ce imati 4:3 ili 4:4) tako da mu treba da pobedi razlikom kojom i djokovic.a ako djokovic izgubi, ferer ima motiv jer porazom je sigurno drugi i ide na federera (skor 0-11), tako da ako ferer pobedi berdiha, djokovic ide dalje jer je bolji u h2h od berdiha!skroz cool situacija :D fora je sto djokovic danas igra prvi, da je obrnuto ne bi mogla da se napravi ova kalkulacija, doprinosi i to sto tipsa nema nikakvu sansu jer se kasnije ukljucio.

Edited by Boza_zvani_Pub

skroz zanimljiva ova božova kalkulacija cool.gif međutim, ne znam baš da li će novaku biti svejedno da izgubi i od janka, ipak je u pitanju čast broja 1ono što je od velikog značaja je glupi raspored. david neće moći sebi da dopusti luksuz da se previše umori večeras jer će protiv odmornog conge (naravno, ako bude prvi u grupi) igrati već koliko sutra ( i to vrlo verovatno dnevni meč, što će biti manje od 24 sata odmora, totalno nefer, pametni englezi <_< ). pri tom, ne verujem da je dača baš toliko nerealan spram sopstvenih mogućnosti pa da veruje da može osvojiti ovo bez poraza. pre će kalkulisati da se više i bodova i dolara dobija za prolazak u finale nego za jedan meč u grupi.zato je moja prognoza za danas nole:tipsa 2:1 (ovo je vrlo optimistično glede noleta) i berdih:ferer 2:0, i naravno, nole i tipsa sa sve lepšim polovinama odleću večeras na maldive :fantom:

jbt ko pile pred klanje samJedva cekam sta ce da se desiA evidentno nista lepo
Kako bre ništa lepo.... Pa duda ti je objasnila da će oba naša pulena sa lepšim polovinama pravac put egzotične tropske destinacije još koliko večeras. Ima li išta lepše od toga biggrin.gif

Ali ima i gore veruj mi....Bagel na Noletovom računu i visoko podignuti prst švajcarskog časovničara ( nešto što me i pola godine posle RG-a još uvek boli ). Veruj mi... ne želim to da gledam. Neka se iživljava na Berdihu, Dači, Tsongi ili ko mu već zapadne. Ionako mu je ovo labudova pesma.

ja baš nikako ne bih volela da se nole ovde sretne sa goatom koji je ovde stigao skroz nabrijan, a koliko je nabrijan na noleta posle uso to ne mogu ni da zamislim :unsure: i da, isto kao i jlp, i meni je još uvek muka zbog onog poganog prsta :puke:

skroz zanimljiva ova božova kalkulacija cool.gif međutim, ne znam baš da li će novaku biti svejedno da izgubi i od janka, ipak je u pitanju čast broja 1ono što je od velikog značaja je glupi raspored. david neće moći sebi da dopusti luksuz da se previše umori večeras jer će protiv odmornog conge (naravno, ako bude prvi u grupi) igrati već koliko sutra ( i to vrlo verovatno dnevni meč, što će biti manje od 24 sata odmora, totalno nefer, pametni englezi <_< ). pri tom, ne verujem da je dača baš toliko nerealan spram sopstvenih mogućnosti pa da veruje da može osvojiti ovo bez poraza. pre će kalkulisati da se više i bodova i dolara dobija za prolazak u finale nego za jedan meč u grupi.zato je moja prognoza za danas nole:tipsa 2:1 (ovo je vrlo optimistično glede noleta) i berdih:ferer 2:0, i naravno, nole i tipsa sa sve lepšim polovinama odleću večeras na maldive :fantom:
Mislim da gresis samo po pitanju rasporeda - Fed je juce zavrsio svoj posao i trebalo bi prvi da igra polufinale, Ferer drugi. Prvaci grupa se uvek favorizuju na takmicenjima, drugaci su oni koji obicno na**bu.Ostalo na mestu.
Mislim da gresis samo po pitanju rasporeda - Fed je juce zavrsio svoj posao i trebalo bi prvi da igra polufinale, Ferer drugi. Prvaci grupa se uvek favorizuju na takmicenjima, drugaci su oni koji obicno na**bu.Ostalo na mestu.
ja pod ovim podrazumevam večernji termin. zato mislim da će ferer u dnevni termin, mada bi to bilo baš previše pa i ako je od engleza, tako da se ipak nadam da grešim po tom pitanju.i da, nije samo fed juče završio posao. tu je i conga. jedan od njih će u dnevni termin, svakako.edit:no, dnevni ili večernji, nije toliko ni bitno, bitnije je da fed/conga imaju više odmora za ceo dan što je nefer u startu. Edited by duda
Ali ima i gore veruj mi....Bagel na Noletovom računu i visoko podignuti prst švajcarskog časovničara ( nešto što me i pola godine posle RG-a još uvek boli ). Veruj mi... ne želim to da gledam. Neka se iživljava na Berdihu, Dači, Tsongi ili ko mu već zapadne. Ionako mu je ovo labudova pesma.
+ milijunedit: nisam mogao da odolim:FedFingerWave.gif Edited by burekdzija

dobro, vi ste svi apsolutno sigurni da bi on taj hipoteticki mec sa federerom izgubioja ne bih to tvrdila bas sa tolikom sigurnoscufederer nije bas ovde sekao kao kroz puter, nadam se da posrnuli rafa nije parametar, sta cemo sa fisom koji je povredjen otkinuo set i uveo mec u neizvesnu zavrsnicu, i congu koji je drzao mec pod kontrolom sve do pred kraj kada se ovaj provukao kroz iglene usi, sve 3 seteriimo, on nema fizickih problema, on jednostavno psihicki nije pripremljen i motivisan da pali sve motore na samom kraju.jedan mec sa vlasnikom poganog prsta bi mozda promenio tok misli...e sad, ako neko nije voljan da proba, ne moze ni doci u situaciju da bude pukovnik, mislim, ja ne volim to krivinarenje i izbegavanje, a vicni su mu izgleda sva cetvoricamislim, pokojnik je vec sada, a ako izgubi od tipse, ukucao je i poslednji ekser, bzvz kraj sezone u pmipak, kao sto sam vec rekla, vise od njega ne zavisi cak ni to, nego od ferera, pod uslovom da novak prethodno odlozi put na maldive i pobedi tipsu

Edited by Afterburner
dobro, vi ste svi apsolutno sigurni da bi on taj hipoteticki mec sa federerom izgubioja ne bih to tvrdila bas sa tolikom sigurnoscufederer nije bas ovde sekao kao kroz puter, nadam se da posrnuli rafa nije parametar, sta cemo sa fisom koji je povredjen otkinuo set i uveo mec u neizvesnu zavrsnicu, i congu koji je drzao mec pod kontrolom sve do pred kraj kada se ovaj provukao kroz iglene usi, sve 3 seteriimo, on nema fizickih problema, on jednostavno psihicki nije pripremljen i motivisan da pali sve motore na samom kraju.jedan mec sa vlasnikom poganog prsta bi mozda promenio tok misli...e sad, ako neko nije voljan da proba, ne moze ni doci u situaciju da bude pukovnik, mislim, ja ne volim to krivinarenje i izbegavanje, a vicni su mu izgleda sva cetvoricamislim, pokojnik je vec sada, a ako izgubi od tipse, ukucao je i poslednji ekser, bzvz kraj sezone u pmipak, kao sto sam vec rekla, vise od njega ne zavisi cak ni to, nego od ferera, pod uslovom da novak prethodno odlozi put na maldive i pobedi tipsu
Sve to stoji, rekoh cak ranije da su 2. i 3. set protiv Tsonge pokazali da nije nepobediv, ali realno posmatrajuci nivo tenisa kod obojice, Nole se ne krece uopste i casovnicar bi ga unakazio ako pruzi isti fizicki nivo igre. Mudrost je i povuci se sa terena ako mozes i ostaviti bitku za drugi dan, npr. u pet setova sledece godine. Vreme radi za Noleta, za Feda ne.