anantaram Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Da, i to ni pade napamet. Ali, sve ovo o cemu pricamo pada u vodu ako Nole nema nameru da odigra posteno protiv Feda. Valjda ce da mu udje u glavu da skoro 3 meseca nije odigrao ni jedan ozbiljan mec. Nestor pobedio Zimonjica. Link to comment
freakns Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Bio nekad. Sad pod stare dane juri glupe i maloletne. :P ne seri <_< oduvek sam jurio glupe! Link to comment
Afterburner Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 dudo, ako navijas za noleta zelis conginu pobedu veruj mi Link to comment
keitel Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nole ne ide na ovu dvojicu. Misliš da će se oni sastati u finalu? Link to comment
Afterburner Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ma jokPricam dugorocno, ovde novak ima slabe sanse da uopste prodje grupuCilj je odrzati sto duze razliku na listi i br 1 a to ce ici lose sa svakom pobedom nadala Link to comment
duda Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 dzaba, ne mogu da navijam za congu ni pod pretnjom Link to comment
Time Crisis Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nole ne ide na ovu dvojicu. Misliš da će se oni sastati u finalu?Nadal gubi solidno bodova ako ne prođe dalje... što je uvek dobra stvar Link to comment
keitel Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 A to..šta znam, po mom mišljenju će naredna sezona biti mnogo izjednačenija nego što je to slučaj poslednjih godina. Mada, ovaj turnir naravno nije mjerilo.Inače, posle odličnog prvog seta, ponovo smo na nivou dosadašnjih mečeva na turniru. Link to comment
renne Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 dzaba, ne mogu da navijam za congu ni pod pretnjomplus milionuvek rafa Link to comment
Daddy Cool Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Koliko Nadal ima sportskog ponosa i karaktera, to je za svako postovanje. Ne znam ko ga nije otpisao pred ovaj mec, kao poslednjeg indijanca. Link to comment
Afterburner Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ajoj dilajle conge ne verujem Link to comment
Čutura Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 conga u finalu bije federera 2:1 posle izgubljenog prvog seta Link to comment
Recommended Posts