November 24, 201113 yr Da, i to ni pade napamet. Ali, sve ovo o cemu pricamo pada u vodu ako Nole nema nameru da odigra posteno protiv Feda. Valjda ce da mu udje u glavu da skoro 3 meseca nije odigrao ni jedan ozbiljan mec. Nestor pobedio Zimonjica.
November 24, 201113 yr Bio nekad. Sad pod stare dane juri glupe i maloletne. :P ne seri <_< oduvek sam jurio glupe!
November 24, 201113 yr ma jokPricam dugorocno, ovde novak ima slabe sanse da uopste prodje grupuCilj je odrzati sto duze razliku na listi i br 1 a to ce ici lose sa svakom pobedom nadala
November 24, 201113 yr Nole ne ide na ovu dvojicu. Misliš da će se oni sastati u finalu?Nadal gubi solidno bodova ako ne prođe dalje... što je uvek dobra stvar
November 24, 201113 yr A to..šta znam, po mom mišljenju će naredna sezona biti mnogo izjednačenija nego što je to slučaj poslednjih godina. Mada, ovaj turnir naravno nije mjerilo.Inače, posle odličnog prvog seta, ponovo smo na nivou dosadašnjih mečeva na turniru.
November 24, 201113 yr Koliko Nadal ima sportskog ponosa i karaktera, to je za svako postovanje. Ne znam ko ga nije otpisao pred ovaj mec, kao poslednjeg indijanca.