freakns Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ne diraj mi u Zurnal! sacu da pocnem da pisem cirilicom, a imena sve po Vuku i kako u zurnalu pise!i inus one maloletne :P Link to comment
Jozef K. Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ja ne bih nikako voleo da novak prodje i da ga u polufinalu istambura rodzer. nikako ne podnosim da gubi od rodzera, od ostalih jos moze da gubi i np ali od rodzera ne. no vejNi on sam to ne voli, tako da bih mogao da stavim pare na Tipsu u njihovom međusobnom meču. Link to comment
Time Crisis Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ali Ferer ostaje prvi u grupi cak i ako izgubi 2-0, i nema nikakvu motivaciju da digne obrvu u mecu. Sumnjam i da pare od jednog meca mogu biti udica. Ostaje samo nada da ce Tomas biti suvise sludjen kao i do sad sto je bio da bi ostvario cistu pobedu.Ne baš, ako Nole izgubi od Janka, onda Ferer mora da pobedi jer će u suprotnom biti drugi u grupi :) Link to comment
anantaram Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Ne baš, ako Nole izgubi od Janka, onda Ferer mora da pobedi jer će u suprotnom biti drugi u grupi :)Mislio sam o sccenariju u kome Nole ima sanse da prodje dalje. Ferer ce znati ishod Nole-Tipsa meca i podici ce igru ako mora da se bori za prvo mesto.Fis opste nije lose igrao i izgubio prvi set 6-1. Sad ima brejk u drugom ali sumnjam da ce ga zadrzati do kraja. Je li u ovoj grupi sve cisto i jasno? Federer prvi nezavisno od reza ovde, a Conga i Rafa se bore za drugo? Edited November 24, 2011 by anantaram Link to comment
Garnirung Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) a jel imaju neke slike skupljacica lopti iz Madrida? to mi je trenutno interesantniji deo tenisa nego WTF koji definitivno nikada nije bio gori i beznacajniji... http://www.youtube.com/watch?v=agbFGgLIOH4&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=1a8CXq-eMkg Edited November 24, 2011 by Garnirung Link to comment
renne Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 A u qrc, pdf je na nivou da se pojavljuju neki random padobranci freak padobranac :o ??? Link to comment
anantaram Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 freak padobranac :o ???Nego sta. Najveci dasa u 63-oj.Bio nekad. Sad pod stare dane juri glupe i maloletne. :P Nazalost, freakove cice imaju istancan ukus za karakterne zrele muskarcine. Link to comment
Time Crisis Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Mislio sam o sccenariju u kome Nole ima sanse da prodje dalje. Ferer ce znati ishod Nole-Tipsa meca i podici ce igru ako mora da se bori za prvo mesto.Hm... ako neko ne izgleda kao kalkulant, to je definitivno Ferer; mislim da će on odigrati najbolje što može, šta god da ova dvojica naših urade :) Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Možete bubreg da uložite da će Dača dati sve od sebe. Da li će to biti dovoljno za ono što većina vas želi, to je drugo pitanje. Link to comment
keitel Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ni najmanje ne sumnjam u motiv Ferera, samo mislim da je Berdih loš mečap za njega, bez obzira na dosadašnji skor. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ni najmanje ne sumnjam u motiv Ferera, samo mislim da je Berdih loš mečap za njega, bez obzira na dosadašnji skor.S ovim se u potpunosti slažem... Link to comment
Afterburner Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 e pa ako berdih opere ovakvog ferera djokovic i ne treba da prodje Link to comment
anantaram Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Hm... ako neko ne izgleda kao kalkulant, to je definitivno Ferer; mislim da će on odigrati najbolje što može, šta god da ova dvojica naših urade :)Ne radi se o kalkulisanju. Sta uopste ima da se kalkulise? Dovoljno je samo da Daca pomisli kako je vec u sf-u i da pusti da ide zivot. :D Na kraju, videcemo sutra. Ako i jedan i drugi budu igrali kao u prva 2 kola, Ferer ce sigurno otkinuti 1 set i Nole ide dalje. Link to comment
Afterburner Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 zapravo njemu odgovara da igra za novaka Link to comment
Recommended Posts