Afterburner Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mogla je ta nadoknada protiv nekog drugog
Jean-Luc Picard Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mogla je ta nadoknada protiv nekog drugogSlažem se... protiv Dače Ferera je bilo idealno
April Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A sto puta sam rekao da više neću da se nerviramI da više nikad neću da gledam sport
duda Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 baš mučan kraj, tačno kao u meču nole-berdih, samo što je sada naša strana popišana <_< uz to još i povreda. samo da nije nešto ozbiljno. ako ni zbog čega, a ono da ne gledam onog negledljivog almagra u londonu bre .
Jean-Luc Picard Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 baš mučan kraj, tačno kao u meču nole-berdih, samo što je sada naša strana popišana <_< uz to još i povreda. samo da nije nešto ozbiljno. ako ni zbog čega, a ono da ne gledam onog negledljivog almagra u londonu bre .Apsolutno se slažem ali u mom slučaju kompenzaciju će napraviti nekoliko kadrova na ono nestvarno biće koje, na moje veliko čuđenje, još uvek hoda sa njim...
Ros Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 steta za janka :(ako nista, janko je razresio sve dileme oko scenaria za prolazak u polufinale...
Time Crisis Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 steta za janka :(ako nista, janko je razresio sve dileme oko scenaria za prolazak u polufinale...Polufinale je ionako bilo jako tanko, i da se sve poklopilo nešto nisam ubeđen da bi ga Novak "pustio". Kako god, ona dupla greška i to sa debelim autom je neshvatljiva. :( Mada treba biti realan i priznati da je ogroman uspeh što uopšte igra u Londonu (i to sasvim dobro, minus ta greška), da se neko kladio na početku godine da će Janko završiti u prvih 10 i igrati u Londonu, nema ko za njega ne bi rekao da je lud :)
Garnirung Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nekad i višak posla posluži. Pratio sam malo na livescoru, pa se nisam previše nervirao.Jankeli svaka čast za sezonu . Sad samo da ustali igru i formu i pašće i neki ozbiljan rezultat sledeće godine.A i ovi zlikovci iz Blizzarda valjda neće da izbacuju nešto adiktivno za praznike
anantaram Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ima li neki dobar stream?bolje je bilo kad nije bio no.1
Time Crisis Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ovaj je za sada solidan:http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshtennis1.html
Afterburner Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ima i ovdehttp://liveview365.tv/player?id=dsg45yrgf
anantaram Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 rade sad i moji streamovi. problem bio u kompuhvala
anantaram Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 vec brejk za ferera. znao sam da ce biti tesko, ne moze se smoren protiv dache.
anantaram Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ima i ovdehttp://liveview365.tv/player?id=dsg45yrgfovo kasni 3 gema
Afterburner Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 jel?ja gledam na tv-uon sve radi kako treba, ali problem sa tajmingom ima
Recommended Posts