Jump to content
IGNORED

ATP World Tour Finals

renne

Recommended Posts

Posted
Polako. :) Novaku i Fereru treba još jedna pobeda da automatski idu dalje, tako da ako Janko pobedi u naredna dva meča, može dalje samo ako Ferer izgubi od Berdiha i/ili Novak od Ferera.
losa ti matematika... ako Dzanko dobije obe bice prvi osim ako Ferrer ne dobije NJoleta i Berdycha, onda ce biti drugi
  • Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Afterburner

81

• anantaram

56

• Jean-Luc Picard

53

• Time Crisis

46

Posted

Jok! U pravu je... imaš na nekoj od prethodnih strana...

Posted (edited)
losa ti matematika... ako Dzanko dobije obe bice prvi osim ako Ferrer ne dobije NJoleta i Berdycha, onda ce biti drugi
Na žalost, u pravilima atp-a matematika ne važi pa je tako skor 2-1 bolji nego 2-0. Edited by bad_lieutenant
Posted

^^Da, ako je isti broj pobeda, gleda se broj odigranih mečeva, a Janko će imati samo dva meča.

Posted

znaci moraju Berdih i Nole da pobede Ferera i sve je u Jankovim rukama :)

Posted (edited)
Polako. :) Novaku i Fereru treba još jedna pobeda da automatski idu dalje, tako da ako Janko pobedi u naredna dva meča, može dalje samo ako Ferer izgubi od Berdiha i/ili Novak od Ferera.
u pravu si, znaci sutra navijamo za ferera. :)editfederer odlican veceras, ako ovako nastavi namucice jankelu u polufinalu. Edited by nenad
Posted

federer odlican, stvarno. rafa popizdeo, ne uspeva mu nista.

Posted

Može lako da ovo bude i kaš za Rafalita, ako prekosutra Conga namiriše krv.

Posted (edited)
:Hail: za federeraja stvarno vec neko vreme imam utisak da je rafu ova serija poraza protiv novaka totalno razbila i da se vise nikad nece vratiti. ne bih voleo da sam u pravu. Edited by aram
Posted

Rekoh ja da Fed dobija lagano... Rafa nije trebao ni Fiša da pobedi, ali se provukao nekako :)

Posted

Čini mi se da je matori mogao i još malo bolje, ali je Rafa bio toliko ispumpan da mu nije ni dao udje u warp brzinu.Bilo bi stvarno dojajno da Janko utrči na Feda u polufinalu. Epik u najavi, tipa AO 2008.

Posted

ma da, trebao je pobediti 6-0 6-0 <_<mislim da malo previse ocekujete od janka