November 22, 201113 yr Polako. :) Novaku i Fereru treba još jedna pobeda da automatski idu dalje, tako da ako Janko pobedi u naredna dva meča, može dalje samo ako Ferer izgubi od Berdiha i/ili Novak od Ferera.losa ti matematika... ako Dzanko dobije obe bice prvi osim ako Ferrer ne dobije NJoleta i Berdycha, onda ce biti drugi
November 22, 201113 yr losa ti matematika... ako Dzanko dobije obe bice prvi osim ako Ferrer ne dobije NJoleta i Berdycha, onda ce biti drugiNa žalost, u pravilima atp-a matematika ne važi pa je tako skor 2-1 bolji nego 2-0. Edited November 22, 201113 yr by bad_lieutenant
November 22, 201113 yr ^^Da, ako je isti broj pobeda, gleda se broj odigranih mečeva, a Janko će imati samo dva meča.
November 22, 201113 yr Polako. :) Novaku i Fereru treba još jedna pobeda da automatski idu dalje, tako da ako Janko pobedi u naredna dva meča, može dalje samo ako Ferer izgubi od Berdiha i/ili Novak od Ferera.u pravu si, znaci sutra navijamo za ferera. :)editfederer odlican veceras, ako ovako nastavi namucice jankelu u polufinalu. Edited November 22, 201113 yr by nenad
November 22, 201113 yr za federeraja stvarno vec neko vreme imam utisak da je rafu ova serija poraza protiv novaka totalno razbila i da se vise nikad nece vratiti. ne bih voleo da sam u pravu. Edited November 22, 201113 yr by aram
November 22, 201113 yr Rekoh ja da Fed dobija lagano... Rafa nije trebao ni Fiša da pobedi, ali se provukao nekako :)
November 22, 201113 yr Čini mi se da je matori mogao i još malo bolje, ali je Rafa bio toliko ispumpan da mu nije ni dao udje u warp brzinu.Bilo bi stvarno dojajno da Janko utrči na Feda u polufinalu. Epik u najavi, tipa AO 2008.
November 22, 201113 yr ma da, trebao je pobediti 6-0 6-0 <_<mislim da malo previse ocekujete od janka