Jump to content

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

Featured Replies

Buden sažima. Mene je razvalio sa onim iz intervjua, parafraza: "Nisam ja lično kriv za nečiju smrt ali znam da je od mojih para odleteo u vazduh neki deo dečije rukice ili nogice."

Takvih ljudi će se sećati jednom da su pričali dok su ostali ćutali.

• Replies 3.1k
  • Views 386.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bejzbolka
    bejzbolka

Malopre čitam ovu vest, pročitao sam dva puta da vidim jesam li dobro razumeo. Iz perspektive političkog života u Srbiji ovo izgleda kao da se dešava na drugoj planeti.

• Loš rezultat SD-a se objašnjava delom time što biračima pitanje imigracije više nije toliko bitno, a ovima je to otprilike jedino čime se bave, a delom kao posledica dokumentarca prikazanog nedavno gd

• Nestorescu

Posted Images

Srbija za to vreme prodaje oruzje Izraelu a Izraelci imaju neku kombinu sa AVom ili on sa njima kako god. Zlo i naopako.

Srbija prodaje oruzje svima koji nude kes. Ponasamo se u stilu najgorih ilegalnih trgovaca. Prodaje se Ukrajini dok se kupuje od Rusije, prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom Palestinaca, praodajemo i Saudima za rat u Jemenu a i gde god krenu da snimaju decu-vojnike po Africi vecito neko drzi Zastavin kalasnjikov. Da nas sutra neko napadne, verovatno bi smo i njima prodavali.

37 minutes ago, Shan Jan said:

Srbija prodaje oruzje svima koji nude kes. Ponasamo se u stilu najgorih ilegalnih trgovaca. Prodaje se Ukrajini dok se kupuje od Rusije, prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom Palestinaca, praodajemo i Saudima za rat u Jemenu a i gde god krenu da snimaju decu-vojnike po Africi vecito neko drzi Zastavin kalasnjikov. Da nas sutra neko napadne, verovatno bi smo i njima prodavali.

Prodavali smo Albancima na Kosovu 90ih.

U svakom slučaju, ovo je samo kontinuitet sa namenskom industrijom SFRJ koja je redovno snabdevala sva žarišta u svetu. Ako se dobro sećam, bio je i neki skandal kad se saznalo da je prodavano i Iraku i Iranu istovremeno za vreme njihovog rata.

Del Boj: Krijumčario si oružje za vreme građanskog rata?!

Deka: Činilo se kao najbolji trenutak.

Hajde da se ne zgražavamo što prodavcu ne smrde pare. Drugo je ako neko misli da oružarska industrija ne treba da postoji.

2 hours ago, Shan Jan said:

prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom Palestinaca

Iskreno, nisam primetio da kukaju.

Naprotiv, juče im bila Brnabićka sva vesela u gostima.

36 minutes ago, zorglub said:

Iskreno, nisam primetio da kukaju.

Od funkcionera niko ništa ne priča, ali imaju par opskurnih emisija gde iz hobija zovu neke čikice da brane Iran i Palestinu, da se zabavi moj deda npr.

Edited by Milošica