Profesionalac Posted May 15 Posted May 15 Upucan Slovački premijer Robert Fico https://apnews.com/article/slovakia-prime-minister-shooting-robert-fico-handlova-bdaaf0bba01035a700145a67d871a482 4
barba Posted May 15 Posted May 15 . premiér je mimo ohrozenia života útočil 71-ročný muž z Levíc, pištoľ mal legálne parlament prerušil rokovanie, opozícia zrušila protest na podporu RTVS .
Tutankamon Posted May 15 Posted May 15 Izgleda mu vise nije ugrozen zivot. Navodno pigodjen je u ruku i stomak.
steins Posted May 15 Posted May 15 Što bi pobogu neko pucao na premijera Slovačke? Da ga nsiu pomešali s nekim? 1 2
bags Posted May 15 Posted May 15 Koliko ja znam iznutra je bio bas omrazen lik. Verovatno neki psihic ili neki anarhisti. 1
Luther Posted May 15 Posted May 15 Šta je radilo njegovo obezbeđenje kad je atentator ispalio 5 metaka?
barba Posted May 15 Posted May 15 (edited) 22 minutes ago, bags said: Koliko ja znam iznutra je bio bas omrazen lik. Verovatno neki psihic ili neki anarhisti. . Liberal . Juraj Cintula, fan progresivne partije Slovacke. Edit. Mada u pravu si, psih))).. Pisujos mnogo toga, ali bolje da se saceka. . Edited May 15 by barba 2
barba Posted May 15 Posted May 15 (edited) 32 minutes ago, Luther said: Šta je radilo njegovo obezbeđenje kad je atentator ispalio 5 metaka? . Izasao snimak. Neverovatno sta su oni dopustili. Fico je prakticno sam prisao atentatoru, verovatno zeleci da se pozdravi s ljudima. . Edited May 15 by barba 1
Zaboravan Posted May 15 Posted May 15 Popriličan amaterizam obaveštajnih/bezbednosnih službi... Jednostavno nisu navikli™ na takve stvari. 1
bags Posted May 15 Posted May 15 Realno je nizak riziko. Ja sam recimo jedno vreme redovno vidjao Van der Bellena u U3 oko 17:30. Dosta ministara koristi redovno voz i nema obezbedjenja. 1
Djuro Posted May 15 Posted May 15 1 hour ago, steins said: Što bi pobogu neko pucao na premijera Slovačke? Da ga nsiu pomešali s nekim? opasan kriminalac je to, u semi za pravom mafijom. 2018. je morao da podnese ostavku, kad su svi konci oko ubistava novinara/istrazivaca vodili ka njemu. jbg, sad se vratio na vlast... 3
jezovuk Posted May 15 Posted May 15 (edited) Sad htedoh da napišem, pominjalo se na ukrajinskim temama da valjda ima neke veze sa mafijom, rusima, da ima njegova ekipa i neke šeme po Srbiji sa našima. Pominjala se neka savetnica/sekretarica/konkubina povezana sa italijanskom mafijom (valjda je to bilo u vezi tog ubistva novinara). Nije ni Slovačka što (smo mislili da) je nekad bila... Edited May 15 by jezovuk
x500 Posted May 15 Posted May 15 1 hour ago, Djuro said: opasan kriminalac je to, u semi za pravom mafijom Knjizevnicko-penzionerka mafija Atentator ima 71 godinu i po profesiji je pisac. Detalji na nova.rs. 1 1
Recommended Posts