11 hours ago11 hr Buden sažima. Mene je razvalio sa onim iz intervjua, parafraza: "Nisam ja lično kriv za nečiju smrt ali znam da je od mojih para odleteo u vazduh neki deo dečije rukice ili nogice."Takvih ljudi će se sećati jednom da su pričali dok su ostali ćutali.
11 hours ago11 hr Srbija za to vreme prodaje oruzje Izraelu a Izraelci imaju neku kombinu sa AVom ili on sa njima kako god. Zlo i naopako.
10 hours ago10 hr Srbija prodaje oruzje svima koji nude kes. Ponasamo se u stilu najgorih ilegalnih trgovaca. Prodaje se Ukrajini dok se kupuje od Rusije, prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom Palestinaca, praodajemo i Saudima za rat u Jemenu a i gde god krenu da snimaju decu-vojnike po Africi vecito neko drzi Zastavin kalasnjikov. Da nas sutra neko napadne, verovatno bi smo i njima prodavali.
10 hours ago10 hr 37 minutes ago, Shan Jan said:Srbija prodaje oruzje svima koji nude kes. Ponasamo se u stilu najgorih ilegalnih trgovaca. Prodaje se Ukrajini dok se kupuje od Rusije, prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom Palestinaca, praodajemo i Saudima za rat u Jemenu a i gde god krenu da snimaju decu-vojnike po Africi vecito neko drzi Zastavin kalasnjikov. Da nas sutra neko napadne, verovatno bi smo i njima prodavali.Prodavali smo Albancima na Kosovu 90ih. U svakom slučaju, ovo je samo kontinuitet sa namenskom industrijom SFRJ koja je redovno snabdevala sva žarišta u svetu. Ako se dobro sećam, bio je i neki skandal kad se saznalo da je prodavano i Iraku i Iranu istovremeno za vreme njihovog rata.
8 hours ago8 hr Del Boj: Krijumčario si oružje za vreme građanskog rata?!Deka: Činilo se kao najbolji trenutak.Hajde da se ne zgražavamo što prodavcu ne smrde pare. Drugo je ako neko misli da oružarska industrija ne treba da postoji.
8 hours ago8 hr 2 hours ago, Shan Jan said:prodaje i Izraelu dok se kuka nad sudbinom PalestinacaIskreno, nisam primetio da kukaju.
7 hours ago7 hr 36 minutes ago, zorglub said:Iskreno, nisam primetio da kukaju.Od funkcionera niko ništa ne priča, ali imaju par opskurnih emisija gde iz hobija zovu neke čikice da brane Iran i Palestinu, da se zabavi moj deda npr. Edited 7 hours ago7 hr by Milošica