Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

a sta ce bin zajeb(i) ?

Edited by cedo

• Replies 10.9k
  • Views 974.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

6 minutes ago, Filozof manijak said:

Naravno da je. Ja pričam o sudbinama ljudi koje sam lično poznavao. Što, naravno, sa Rusijom veze nema.

I zato ti slijedi jedan riport.

Da, baš će me banovati jer sav uvredio seni PCBčernobilskih vatrogasaca za koje nitko nikad nije čuo...

Dioksinski rat covid19

Trampara kaže da su se Iranci složili sa tim da nemaju nuklearno oružje i da je to početna tačka mirovnih pregovora. To bukvalno znači da pristaju na periodične turističke izlete IDF-a na nihovu teritoriju. Sumnjam da će na to pristati!

Mozda traze da Putko garantuje sa kofercetom da ih nece raspamecivati Izrael...

Za uzvrat odricu se bombe.

Iran bukvalno ima Fatvu da ne razvija nuklearno oružje, ovo sve i da je tačno nije nikakva promena u njihovom stavu barem javnom. Ovo Trampovo je ili fold totalni ili čeka da se Marinci pozicioniraju a u međuvremenu im je ponestalo i meta i PVO raketa pa će da deeskaliraju. Iranci ako su pametni ignorisaće debila.

Tramp sve sto radi je manipulacija cenom nafte I gasa, a to sada povlaci celu berzu i privredu. To radi uz pomoc Trezora I FEDa.

Kao sto sam pisao ranije, to je moguce dok se ne pojave znacajni fizicki nedostaci na trzistu, trose se rezerve. Ako Iranci izdrze do tada, bice haoticno.

5 minutes ago, theanswer said:

Iran bukvalno ima Fatvu da ne razvija nuklearno oružje, ovo sve i da je tačno nije nikakva promena u njihovom stavu barem javnom. Ovo Trampovo je ili fold totalni ili čeka da se Marinci pozicioniraju a u međuvremenu im je ponestalo i meta i PVO raketa pa će da deeskaliraju. Iranci ako su pametni ignorisaće debila.

Manipulacija cene nafte. Iran je demantovao pregovore ali je cena nafte pala znacajno samo na Trampovoj objavi.

To je svakako kupovina vremena.

• Popular Post

Nece da smenjuje vlasti u Teheranu, sada ce zajedno da rade u Ormuzu

Navodno

8 hours ago, zmanic said:

OK, vaše mišljenje je takvo. Većina verovatno slično. Ja ne mislim tako.

Vremenom dobijaju "mulci". Iranci ne, dobiće manje. Znatno manje. Ravno ništa a izgubili su mnogo, mnogo njih, SVE.

I Milošević je kakio kako je pobedio NATO.

Nas su vratili 50-tak godina unazad ali irance će u prošli milenijum. I NATO je naučio nešto iz naše "pobede" nad njima.

Jedini znak okončanja ovog rata biće novi talas izbeglica preko "pametnih" balkanca prema EU. Došli su na red i perzijanci.

Ti znaš ono, baš, baš, šta Iranci hoće/žele? Ili Kuvajćani, Bahreinci, Saudijci...?

Da sada ne pitam za Afganistance, Iračane, Libijce, nije red.

Mislim, tako olako presuditi...

4 minutes ago, Emerald said:

Nece da smenjuje vlasti u Teheranu, sada ce zajedno da rade u Ormuzu

Nadam se da se ne kace opet neke fejk objave.

• Popular Post
3 minutes ago, Emerald said:

Ja i Nikola Jokić ćemo zajedno verovatno imati tripl dabl prosek na kraju sezone.

Fejk nije nista gore od laprdanja

nije fejk

image.png

Jel ce i ovog da rokne u nedelju ko prethodne pregovarace?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.