Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

25 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

u ratu je sve dozvoljeno fantom

I u ljubavi ali desi se da mora da rešava sud, policija... fantom

• Replies 10.9k
  • Views 974.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Meni ovo licilo nocas na vestacku ali posle gornje vesti...

5 hours ago, theanswer said:

Pobiše sve ove Irance i odgovorne i neodgovorne za ubijanje demonstranata, ali ko će ovu gamad zaustaviti? Kada će oni odgovarati? Eno mrtvi Klinton doživeće 90, jebo klinke na Epstein ostrvu. Nema pravde na ovom svetu.

Treba da zahvali Bogu što nikod to troje dijece nije bio u stanu u trenutku bombardovanja. Jbt šta je sa prajvet properti?

41 minutes ago, x500 said:

nikakav problem. idf onda na neutralizaciju svake od tih celija. samo pre nekoliko sedmica bilo je nezamislivo da izrael moze da ubije glavnog hodzu i ostali vrh drzave.

Pobješnjeli izraelski kerovi...

Dobro ih je nocas Iran udario nakon njihovih tvrdnji da Iran nema vise potencijala za tako nesto i slavodobitnog kruga zbog Laridzanija. Dosta porusenog po delovima TA, mrtvi, ranjeni.

Nije cudo sto su ljuti ali da napadaju zajenicko gasno polje Katara i Irana, ne znam koliko je to pametno.

Mozda je to nacin da uvuku nato clanice u sukob.

Edited by Emerald

Mislim da Iran ne preti praznom puškom tj da imaju još čime da opako udare.

Oni mogubda relativno lako vrate dubai, abudabi i katar u srednji vek...

Fabrike za desalinizacju vode i cao, svi ostaju bez vode... Izraelu je lakse ali i oni deo vode dobijaju tako, ako se ne varam... Bukvalno pakao da naprave...

Civilna infastruktura? Izgleda da to nikog vise kurac ne boli ako se rusi .

Obzirom da su decenijama razvijali rakete - ko zna koliko ih imaju na raspolaganju?

Nisu sigurno sve ispucali za ovih par nedelja.

Oni mogubda relativno lako vrate dubai, abudabi i katar u srednji vek...

Fabrike za desalinizacju vode i cao, svi ostaju bez vode... Izraelu je lakse ali i oni deo vode dobijaju tako, ako se ne varam... Bukvalno pakao da naprave...

Civilna infastruktura? Izgleda da to nikog vise kurac ne boli ako se rusi .

To da, nego juče na X-u bukvalno najavljivan mas napad na Izrael. Ja preneo kada su počeli prvi tvitovi (iksovi?) koji su delovi pod uzbunom... Izrael i građanstvo baš disciplinovani malo šta procuri ali to što se vidi, zajebano.

Ako pijemo pivo ispred prodavnice čini se da vreme otkrivanja/uzbune/pvo dejstvovanja značajno opalo...

No, ne mogu ih imati ni beskonačno mnogo.

Sve što treba da urade je da prežive, ne moraju da pobede, i u snovima sačekaju Ruse i Kineze da im konkretnije pomognu jednim nuklearnim kišobranom.

Obzirom da su decenijama razvijali rakete - ko zna koliko ih imaju na raspolaganju?

Nisu sigurno sve ispucali za ovih par nedelja.

Meni je nekako važnije šta su ispucali tj šta još možda nisu koristili...

Nov talas projektila lansiran, Izraelci čekaju da ga presretnu. Biće to još jedna neprospavana noć.

Meni je nekako važnije šta su ispucali tj šta još možda nisu koristili...

Ako nista drugo - srusili su mit o neprobojnosti "gvozdene kupole" u Izraelu, a ni Patriot se nije bas pokazao.

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Molim forumaše da se ne bave istragama za koga drugi forumaši navijaju i ne potpaljuju međusobne razmirice iz nekih drugih ratova. Moralometrija će se kažnjavati. Kroz reporte rešavajte sve što vam deluje sumnjivo i kažnjivo. Na ovoj temi se diskutuje isključivo o situaciji i aktuelnim dešavanjima u ratu u i oko Irana.

nije moguca normalna diskusija bez takvih moralistickih skretanja, dok god se tolerise "krvozedne mule treba pobiti" narativ

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.