Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 minute ago, radisa said:

Kad bi imali neke jeftine izvore gasa i nafte, tu iza ćoška... fantom

Inače, koliko Evropa može da se pokrpi sa Norveškom i Škotskom i nekom Afrikom? I u ovom trenutku, a i ubuduće?

Mislim da ne moze, valjda to vec sve ide u EU i dzaba. Zato prica sa Azerbejdzanima, Bliskim Istokom i sl.

Da su bili pametni pa ko neka autokratska zemlja sa istoka krenu da uvode EV na vreme da im manje treba nafte violina

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Italija uvozi 25% gasa iz Katara. 80% elektricne energije u Italiji se proizvodi od gasa. U scenariju gde se rat nastavlja jos par meseci uz unistenja gasnih postrojenja mi smo ga definitivno ugasili. Jutros na pumpi dizel €2,10.

2,5 € dizel u Petak bese.Bas ono Crni Petak .

Da ne govorimo o tome da je ovaj dizel na pumpama koji placama danas, kupljen i uvezen po predratnim cenama.

Just now, Lo Zingaro said:

Da ne govorimo o tome da je ovaj dizel na pumpama koji placama danas, kupljen i uvezen po predratnim cenama.

U AT kad se cena povecava onda je uvek zbog povecanja trzisne cene u roku odmah.

Kad treba smanjiti onda su u pitanu stare nabavke.

Inace je danas spao dizel ponovo na 1,95. Bio je u cetvrtak na 2,15. Mada realno meni za auto to ne menja nista, ali je problem kod svega drugog...

Ma uostalom koga zabole za dizel, ja jutros sipao Super do usiju za €1,79 s_d

27 minutes ago, radisa said:

Kad bi imali neke jeftine izvore gasa i nafte, tu iza ćoška... fantom

... laced with polonium & novichok fantom

3 minutes ago, Lo Zingaro said:

Ma uostalom koga zabole za dizel, ja jutros sipao Super do usiju za €1,79 s_d

Dizel je skup, ali tebi je super. Jos se qurcis pa sipas onaj 95 a ne sirotinjski E10 D

@Lo Zingaro
Haha. Ja ne samo da sam sipao pun dan pre napada nego sam odmah preko firme porucio kartu za gradski prevoz. whistle (posle 10+ godina)

Ja cu da naduvam gume na biciklu..neka nafta sjace gdi god i koliko god hoce.

A kad smo kod duvanja vec..naduvaj nam svima jaja narandzasti Doni.

Ja bas skoro pre napada kupio dizelasa, od pre toga imam benzinca.

Oba natankana do cepa, beat that.

Vidim da nove okolnosti utiču na ljude da bolje optimizuju svoje živote.

fantom

Ne može svaki dan u Stelvia da se seda.

4 minutes ago, bags said:

@Lo Zingaro
Haha. Ja ne samo da sam sipao pun dan pre napada nego sam odmah preko firme porucio kartu za gradski prevoz. whistle (posle 10+ godina)

Jbg ja sam vizionarski pre 5 godina odlucio da kupim stan van grada na brezuljcima, 25km od ofisa s javnim prevozom kao da ga je Gangula projektovao (.

51 minutes ago, Lo Zingaro said:

Mene uciteljica ucila da se na clan 5 moze pozvati samo u slucaju kad si napadnut. Zato mi nije jasan tvoj post. Ako podrazumevas da je to nebitno da bi priskocili u pomoc Trampu onda je ono o gutanju sasvim adekvatno. Drug Sekretar Rute npr. svako jutro redovno opere zubice pa ih onda lepo ispere amrickim likvidnim izmetom. I ne vidim kakve to veze ima s putinistima i mulama.

Bez želje da se mešam u Dragančetovu i tvoju razmenu, da kažem jednu dve o tom (drugu) članu - na njega može da se pozove članica Saveza koja smatra da je napadnuta. Na sastanku argumentuje zašto joj je potrebna kolektivna zaštita, po nekom nepisanom pravilu treba da prijavi i neku značajnu štetu i ljudske žrtve, a onda članice ponaosob odlučuju da li će joj priteći u pomoć. I da, jasno je definisana teritorija na kojoj taj napad može da se dogodi (mislim USA i Evropa sa Turskom, ali je vrlo precizno geomapirano) i tu Arabijsko poluostrvo ne pripada. Proveravao sam to zbog onog napada dronom na Kipar..

Amerika je i jedina članica Saveza koja se ikad pozvala na član 5 (11.9.2001) i ni tada nisu učestvovale sve članice.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.