Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Jake eksplozije u King Salman avio bazi, ponovo pogođen i Abu Dhabi.

Mislim da niko nije očekivao ovakvo postupanje Irana, očekivalo se da će rokati po Izraelu, ali ovo nisu očekivali.

• Replies 10.9k
  • Views 974.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Pa kad se bolid koji je očekivao da će da završi posao za 3 dana okružio poltronima koji ni za cipele ne smeju da mu kažu da su pogrešan broj, a kamoli za ovakve strateške odluke.

The president said Saturday that U.S. allies in the Middle East, including the United Arab Emirates, Qatar and Saudi Arabia, “have been terrific” and “they got shot at unnecessarily.”

“I was very surprised,” Trump said about Iran targeting other Middle Eastern countries, adding it was “the biggest surprise I had of this whole thing.”

https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/iran-negotiate-ceasefire-deal-trump-kharg-hormuz-oil-rcna263474

Edited by vememah

Opet neko odlučio da učestvuje u ratu* a iznenađen je kad bombe krenu da padaju po njemu? Ima li negde države koju vodi neko sa više od 2g mozga?

*dozvoljavajući saveznicima da odatle vode akcije

Zaboravio sam oko saveznistva Turske i Izraela, posle unistenja ameirckih radarskih sistema u Zalivu glavni oslonac u ranom upozaravanju Izraela od napada iz Irana su radarski sistemi u Turskoj

Edited by Emerald

4 minutes ago, Jesper23 said:

Mislim da niko nije očekivao ovakvo postupanje Irana, očekivalo se da će rokati po Izraelu, ali ovo nisu očekivali.

Mogu da razumem ako većinska javnost nije očekivala, ali Saudi i Iran vode proksi ratove godinama. Ako “stručnjaci” i planeri nisu očekivali, onda neka nadju neki drugi posao.

7 minutes ago, Jesper23 said:

Jake eksplozije u King Salman avio bazi, ponovo pogođen i Abu Dhabi.

Kao sto sam napisao iznad. Glavni radarski sistemi SAD koji nisu na udaru i prave probleme Iranu su u Turskoj.

Iran je sto kazu called Trump's bluff. Bio ubedjen narandzasti da nece smeti da eskaliraju a ovi udarili sve u 16, bukvalno nema stvari koje nisu pokrenuli - gadjanje Izraela bez mnogo biranja, bombardovanje americkih baza svuda po regionu, bombardovanje aerodroma americkih saveznika, bombardovanje instalacija za gas i naftu istih tih saveznika, napadi na svemocno americko brodovlje, gadjanje svih zivih tudjih tankera dok ne jebu dva posto i voze svoje... cak su gadjali (ili njijhovi proksiji) jebene UK baze na Kipru. Nekako mi drago, iako znam da Mule to vode.

Edited by Shan Jan

Eu dok ne odluči, tamo negde krajm godine, pa dok se ne skupe početkom 2027, biće već sve završeno... fantom

7 minutes ago, radisa said:

Eu dok ne odluči, tamo negde krajm godine, pa dok se ne skupe početkom 2027, biće već sve završeno... fantom

problem je sta sad sa trumpom iz eu perspektive. uletio u osinjak kao tenkre, nema pojma sta radi i kako zavrsiti sve to. amerika ocigledno nije u stanju odraditi iran osim da ih raspameti iz vazduha. ako eu odjebe trumpa, ovaj ce im se nahebati svega, ako pristanu da pomognu, onda ce trziti nesto. verovatno veci pritisak na putina ali sta onda? us tenkre ce ih uvuci u veliki konflikt dok ukrajina gori. nezahvalna situacija za eu u svakom slucaju

2 minutes ago, Krampa said:

problem je sta sad sa trumpom iz eu perspektive. uletio u osinjak kao tenkre, nema pojma sta radi i kako zavrsiti sve to. amerika ocigledno nije u stanju odraditi iran osim da ih raspameti iz vazduha. ako eu odjebe trumpa, ovaj ce im se nahebati svega, ako pristanu da pomognu, onda ce trziti nesto. verovatno veci pritisak na putina ali sta onda? us tenkre ce ih uvuci u veliki konflikt dok ukrajina gori. nezahvalna situacija za eu u svakom slucaju

Može Tramp da zajebe EU, tj NATO ako bi se pozvao na famozni član 5. Ali mu ego to ne bi nikada dopustio jer bi morao da prizna da je u govnima i da su napadnuti. Tako da, mogu da ga iskuliraju i sačekaju kako znaju i umeju do novembra.

30 minutes ago, Emerald said:

Frkica od toga da ih ne pogodi zalutali camac sa eksplozivom?

10 minutes ago, dragance said:

Može Tramp da zajebe EU, tj NATO ako bi se pozvao na famozni član 5. Ali mu ego to ne bi nikada dopustio jer bi morao da prizna da je u govnima i da su napadnuti. Tako da, mogu da ga iskuliraju i sačekaju kako znaju i umeju do novembra.

Kako clan 5? Iran napao Ameriku u Teheranu? Znam da evropljani gutaju americka govna s uzitkom ali ovo je prilican wtf.

30 minutes ago, radisa said:

Problem je sto ovo sranje oko gasa i nafte najvise pogadja bas EU.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.